36. kolo
13.05.2021 19:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Gerard Moreno (© AFP)

Valladolid v problémech, dnes prohrál i s Villarrealem

Real Valladolid stále zůstává až na 18. místě a z pásma sestupu se nehnul ani po dnešním utkání. To se mu totiž nepovedlo, protože ve druhé půli dostali domácí dvě branky od jasně lepšího Villarrealu.

Žlutá ponorka se díky výhře dostala na šesté místo, přičemž na pátý La Real ztrácí jen jeden jediný bod. Vítězství se ale nerodilo tak snadno, jak si asi kouč Unai Emery představoval. V sedmé minutě poprvé viděl velkou šanci svého týmu, když si Alfonso Pedraza poradil s dlouhým pasem i klouzajícím obráncem a nahrál ve vápně do druhé vlny na Moisése Gómeze. Jeho ráně na zadní tyč chybělo jen pár centimetrů!

Vedle pálil také Gerard Moreno, který střelou z otočky zakončoval krásnou individuální akci Alcácera. Kromě toho ale Valladolid nedával Žluté ponorce zas tak moc prostoru a poměrně kompaktně bránil.

V první půli jsme se už větší šance nedočkali. Druhé dějství už bylo trochu atraktivnější. Pět minut po změně stran se za míčem hnal Pedraza, tomu balon sklepl Alcácer a Pedraza narazil na skvělého brankáře Roberta! Plné ruce práce měl na opačné straně hřiště i Asenjo. Po rychlé kombinaci se s míčem u nohy vřítil do vápna El Yamiq a nebýt včasného reflexu Asenja, Villarreal by asi prohrával.

Takhle ten neradostný osud potkal domácí celek. Dlouhý nákop obránce Torrese zpracoval Gerard Moreno ve vápně, obešel i Martíneze a střelou z otočky nedal brankáři Robertovi šanci! V 90. minutě mohl ranou z vápna srovnat Maranhão, jenže pálil nad. A o pouhou minutu později Villarreal definitivně rozhodl. Moreno hledal Triguerose, ten si počkal na podporu spoluhráčů a nahrál do druhé vlny Étiennovi Capouému - 2:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Fikus19

Poraďte jak to dopadne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele