21. kolo
29.01.2021 21:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Rafael Mir (© AFP)

Huesca velebí střelce Mira, ten si připsal hattrick

Huesca šokovala a vyloupila Real Valladolid! Hlavním hrdinou utkání se z pohledu hostí stal mladý útočník Rafael Mir, který si připsal hattrick. Huesca sice zůstává poslední, ale tahle výhra by ji mohla nabudit.

Real Valladolid očekával tuhou bitvu se šťastným koncem, protože je přeci jen kvalitnější a zkušenější tým, navíc do domácího utkání šel z mnohem lepší pozice. A první minuty mu skutečně patřily. Kike Pérez vyslal hodně tvrdou ránu a brankář Fernández se musel hodně vytáhnout, aby jeho pokus vyrazil aspoň nad.

Ani hlavička Óscara Plana neslavila úspěch, protože domácí záložník mířil hlavou v záklonu naprosto mimo. A vtom udeřila Huesca. Mladý obránce Pablo Maffeo totiž posadil na hlavu Rafaela Mira krásný a přesný pas, který už Mir snadno proměnil v první gól zápasu!

Real Valladolid několikrát střídal a snažil se trochu oživit zchátralou hru své ofenzivy, jenže Huesca se překonávala. Nadmíru efektivní hosté šli do dvoubrankového vedení v 50. minutě, kdy Maffeo opět nahrával na Mira, ten si naběhl za obranu a propálil i brankáře Masipa!

O pár minut později už si Rafa Mir připisoval svou šestou branku v ligové sezoně. Dani Escriche jho našel ve volném prostoru na kraji vápna a sebevědomý Mir přesnou ranou zatočil míč k tyči! Domácí se sice v nastaveném čase probrali a po nahrávce Hervíase s vydatnou pomocí teče propálil Toni Villa gólmana Fernándeze, ale víc už Real nezvládl.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
adogti77

1

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 24. kole udělají Real, možné je vše .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele