3. kolo
27.09.2020 18:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Valladolid i Celta Vigo si připsaly bod za remízu 1:1

Nedělní utkání mezi Valladolidem a Celtou Vigo opět nabídlo remízu, ovšem tentokrát 1:1. Celtu Vigo poslal do vedení na sklonku prvního poločasu ve formě hrající Iago Aspas, ale konečné slovo učinil ve druhé půli z pokutového kopu Sergio Guardiola.

Vyrovnané utkání se očekávalo, vždyť předchozí dva duely skončily bezbrankovou remízou. Lepší výchozí pozici měla Celta Vigo, která ze dvou zápasů vybojovala čtyři body, oproti jedinému na straně Valladolidu.

Oba celky si začaly vytvářet šance po čtvrthodině hry. Jako první mohli udeřit hosté, po Aspasově prostrčení byl v tutovce Denis Suárez, který pálil nad branku. Na druhé straně zase Sergia Guardiolu vychytal brankář Villar. Domácí postupně přebírali iniciativu a chvílemi byli aktivnější, ovšem co to bylo platné, když ve 44. minutě udeřil Iago Aspas. Největší hvězda Celestes obdržela vynikající přihrávku a pelášila sama na brankáře Roberta, přičemž mu udělala kličku a chladnokrevně zakončila střelou do odkryté branky.

Vedení Celty přišlo jako blesk z čistého nebe, avšak Valladolid měl ještě spoustu času na vyrovnání. Klíčovým okamžikem druhého poločasu se stal pokutový kop po faulu Maqueda na Kikeho, po kterém se kopala penalta. Proměnil jí suverénním kopem do protipohybu brankáře Guardiola. Valladolid pak mohl i vyhrát, ale šanci čtvrthodinu před koncem poslal nad branku a nerozhodný výsledek 1:1 se až do konce nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele