13. kolo
13.12.2020 16:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Villarrealu (© AFP)

Real Betis si s Villarrealem dělí body po remíze 1:1

Real Betis slaví poměrně cenný bod, protože o dva obral Villarreal. Zprvu prohrával, když se v barvách hostí prosadil Torres už v páté minutě. Po změně stran ale Betis přidal a díky krásné ráně Ruibala srovnal.

Betis dobře věděl, že proti týmu s tak dobrou aktuální formou to bude mít hodně těžké. A pokud by na to náhodou zapomněl, tak hned pátá minuta utkání mu to rázně připomněla. Na Parejův centr z levé strany si na středu vápna nejvýše vyskočil obránce Pau Torres a hlavou míč usměrnil za záda brankáře Roblese.

Po dvaceti minutách sehrál Villarreal hodně rychlý přechod do útoku, který táhl Gerard Moreno. Ve vhodnou chvíli nacentroval ze strany před bránu, kam si nabíhal zcela volný Fernando Niño. Jenže i když se natahoval, jak mohl, míč špičkou poslal mimo bránu. Činil se taky brankář Sergio Asenjo. O pár minut později se k míči po rohovém kopu dostal úplně volný Aitor Ruibal, jenže jeho ránu z první Asenjo výborně vyrazil!

Villarreal měl dneska také kopec smůly. Během dvou minut přišel o zraněnou dvojici Iborra - Estupiñán a musel ještě v první půli zasahovat do sestavy. Ani druhá půle se pro něj nevyvíjela dobře. Pouhých pět minut po jejím startu totiž "Žlutá ponorka" inkasovala. William Carvalho poslal standardku do vápna, odkud ji Villarreal odvrátil jen velmi ledabyle. Za vápnem totiž číhal Aitor Ruibal a nádhernou ranou vymetl ze šibenice poslední pavučiny!

A mohlo být pro domácí ještě lépe. Po přízemním pasu z levé strany odvracel Pau Francisco Torres míč nešikovně jen do Antonia Sanabrii, který však nedokázal míč usměrnit do brány. Do konce utkání už se nestalo nic, co by stálo za zmínku, takže oba kluby berou po bodu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele