11. kolo
30.11.2020 21:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Esteban Burgos (© AFP)

Betis si s Eibarem nevěděl rady a překvapivě prohrál o dva góly

Překvapivý výsledek přinesla pondělní dohrávka mezi Betisem a Eibarem. Hosté zvítězili zaslouženě 2:0, když domácí Verdiblancos do ničeho nepustili a sami dvakrát udeřili. Eibar mohl vyhrát i vyšším rozdílem, ale Sergi Enrich neproměnil penaltu.

Betis se prakticky celý první poločas snažil přelstít dobře organizovanou defenzivu Eibaru a nutno podotknout, že se mu to nedařilo. Většina akci končila už před šestnáctkou a Dmitrović vlastně nemusel výrazněji zasahovat. Eibar rozhodně aktivitou nehýřil, ale po půlhodině hry dokázal Betisu zatopit a dokonce vstřelit gól. Po centru do šestnáctky se hlavou natlačil k zakončení Inui a Robles balónu v cestě do sítě nezabránil. Celou situaci následně zkoumal VAR a odhalil provinění proti pravidlům, takže branka nebyla uznána.

Bojovný první poločas branku nepřinesl, ale po změně stran to netrvalo dlouho a ke změně skóre došlo. Při rohovém kopu využil prodlouženého balónu Jošinori Muto a z malého vápna ho propasíroval do branky. Betis byl v problémech a bylo ještě hůř. O chvíli později předvedl nedovolený zákrok v šestnáctce brankář Robles a Eibar měl k dispozici pokutový kop. Esteban Burgos si při exekuci počínal suverénně a zařídil Eibaru dvoubrankový náskok.

Domácím nijak nepomohlo střídání, hra byla stejná a Eibar se bez problému bránil. Čtvrthodinu před koncem se zjevil před Roblesem Sergi Enrich a jen díky skvělému zákroku brankáře to nebylo o tři góly. Betis si nevěděl rady a z frustrace plynuly další potíže. Po dalším faulu ve vápně následovala penalta číslo dvě, ale tentokrát Sergi Enrich předvedl laxní kop a Robles penaltu zlikvidoval.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele