21. kolo
01.02.2021 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Betisu (© AFP)

Borja Iglesias rozhodl duel Betisu s Osasunou

Jediný gól ve prospěch domácích rozhodl pondělní dohrávku mezi Betisem a Osasunou. Postaral se o něho Borja Iglesias až jedenáct minut před závěrečným hvizdem, čímž zároveň udržel Betis ve hře o evropské poháry. Verdiblancos patří sedmé místo s dvoubodovou ztrátou na šestý Real Sociedad. Osasuna se na stadionu Benito Villamarín držela dlouho, ovšem nakonec se vrací s prázdnou a dál zůstává namočená v boji o záchranu.

Nakonec jen jeden gól byl k vidění v Seville, kam k pondělní dohrávce zavítala Osasuna. Betisu se v posledních týdnech daří a i tady se předpokládal plný bodový zisk.

Svěřenci Manuela Pellegriniho začali dobře a po dvanácti minutách měl první příležitost hlavičkující Loren, který orazítkoval tyčku a následná dorážka, která skončila gólem, neplatila pro ofsajd. Velkou šanci si vytvořila i Osasuna. Calleri dostal na hranici vápna ideální pas, který si zpracoval na prsa a pohotově vypálil. Robles už byl z branky a s šancí si poradil. První poločas skončil 0:0 a gólovky se zahazovaly i po změně stran.

Nejprve z malého vápna hlavičkoval trestuhodně vedle Rubén García a to byla šance, která později musela Osasunu mrzet. V 74. minutě byl zase na druhé straně v gólovce Alex Moreno, který už v pádu posílal balón na branku, ale na čáře všechno ustál Herrera. Betis se nakonec dočkal v 79. minutě z brejku. Tello postupoval od poloviny hřiště až k šestnáctce, odkud vysunul Borju Iglesiase a jeho zakončení skončilo gólem.

Betis už byl blízko třem bodům a ty si nenechal utéct. Autor rozhodující trefy mohl ještě přidat pojistku, když Herrera vyběhl až téměř ke středovému kruhu a Iglesias ve snaze trefit prázdnou branku poslal balón do boční sítě. Nakonec ho to nemuselo mrzet, Betis i tak zvítězil 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele