4. kolo
12.01.2021 19:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Radost hráčů Granady (© AFP)

Granada díky dvěma gólům z první půle porazila trápící Osasunu

Granada si bez potíží poradila s bezbrannou Osasunou, která zůstala střelecky opět na suchu. Granada nakonec vyhrála 2:0 i díky vlastní brance gólmana Herrery.

Z pohledu Osasuny to dnes byl náročný podvečer, neboť Granada je jednak doma silná a jednak se jí daří o poznání lépe. Domácí byli před utkáním na sedmém místě, zatímco celek z Pamplony okupoval dokonce až předposlední příčku. A rozdíl v kvalitě obou soupeřů byl znatelný od prvních minut. Po dvaadvaceti se navíc měnilo skóre.

Na začátku gólové akce vlastně stál Kenedy, který si zpracoval míč a rychlou nahrávkou jej vrátil Yangelu Herrerovi. Zkušený záložník pálil pohotově, jenže díky zásahu brankáře jmenovce Sergia v bráně Osasuny z toho byl jen roh. Ten ale domácí rozehráli na krátko, Machís centroval před bránu a tam se odkop hrubě nepovedlo Callerimu. Mladý útočník v podstatě jen nahrál míč di druhé vlny na Luise Javiera Suáreze a ten jej volejem poslal do sítě!

O pouhé tři minuty později Granada málem navýšila náskok, jenže proti Machísově samostatném úniku se vyznamenal brankář Herrera. Svou šanci měla i Osasuna, když založila rychlý útok zakončený dělovkou Moncayoly. Jenže ten pálil těsně nad břevno!

Konečný výsledek 2:0 stanovil s velkým předstihem v podstatě hostující brankář Herrera osobně. Po dalším centru Machíse se natahoval Duarte, jenže zmatený Calleri svým dalším špatným odkopem tak zmátl svého brankáře, že si Herrera míč srazil za svá záda. Za celou druhou půli jsme se dočkali v podstatě jen jediné šance. Na svědomí ji měl hostující Roberto Torres, který sebral odražený míč. Jenže na tygří skok brankáře Silvy jeho pokus nestačil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele