4. kolo
29.09.2020 21:30 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Radost hráčů Getafe (© AFP)

Getafe jasně přehrálo Betis o tři branky

Getafe opět ukázalo svůj potenciál a s Realem Betis si poradilo velmi snadno. Dvěma góly se v dresu domácích blýskl hrdina Ángel Rodríguez a jednou trefou ho doplnil ještě Marc Cucurella. Betisu nepomohlo ani vyloučení obránce Mandiho.

Zápas dvou odlišných poločasů. První pětačtyřicetiminutovka byla smrští ze strany domácích, na kterou Real nedokázal reagovat. Po změně stran se utkání spíš dohrávalo. Béticos už nenašly síly ani chuť na zlomení utkání, když v první půli inkasovali třikrát. Vlastně od začátku jim nic nevycházelo. Soupeř byl od prvních minut jasně lepším týmem a balon Betisu moc nepůjčoval.

Na první branku Getafe čekalo jen 14 minut. Vlastně 15. Nejprve totiž Marc Cucurella posílal míč na střed vápna, kde Maksimović sklepl na Nyoma. Ten vracel do ohně přesně do míst, kde stál nikým neatakovaný Ángel Rodríguez. Jeho akrobatické zakončení nůžkami o zem skončilo v síti, jenže sudí pískal ofsajd. Nicméně v další minutě se podíval na video a po jeho zhlédnutí svůj verdikt změnil - 1:0.

Betis nadále nepůsobil dojmem týmu, který ví, co dělá. Naopak především v obranné fázi kupil jednu chybu na druhou. Zčásti to bylo způsobeno i výborným a vytrvalým presinkem ze strany domácích. A odměnou pro ně bylo zvýšení. O to se ve 39. minutě postaral záložník Marc Cucurella. Proběhl s míčem až k vápnu, šikovně se u něj zbavil bránícího Bartry a nechytatelnou ranou pod břevno zavěsil!

A aby to pro Betis bylo ještě těžší, tak se o pouhé tři minuty prosadil domácí celek ještě jednou. Pověstný gól do šatny, který nalomí sebedůvěru týmu jako máloco, vlastně založili hosté sami. Hernández chyboval v rozehrávce velmi blízko vlastního vápna a bylo z toho přečíslení. Dravě hrající domácí se hnali na Roblesovu bránu a ten ani přes veškerou snahu nedokázal Ángela Rodrígueze v pádu zastavit - 3:0.

A co chcete dělat se zápasem, když v polovině prohráváte o tři branky? Canales se sice snažil a jeho volný přímý kop musel Soria vyrážet těžkým zákrokem, ale na další šanci Betisu jsme čekali až do 76. minuty. Tello nahrál pod sebe na Lorena, jenže toho na poslední chvíli zablokoval Etxeita. Frustraci svého týmu pak dokonale demonstroval kapitán Mandi, který během jedné minuty dostal dvě žluté karty za dva tvrdé a zbytečné zákroky.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele