28. kolo
21.03.2021 14:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Coliseum Alfonso Perez (© AFP)

Getafe v závěru nedalo penaltu a s Elche si rozdělilo body

Getafe doma nepředvedlo zrovna dobrou podívanou a mělo taky kopec smůly. Po brzké brance Milly muselo dotahovat skóre. Povedlo se mu to po hodině hry, jenže v závěru nedalo penaltu.

Elche se v poslední době přeci jen trochu zvedlo a odmítlo vzdát boj o záchranu. Getafe proto bylo jasné, že dnes to rozhodně nebude snadné utkání. Hodně častým jevem byl v dnešním utkání pád při pokusu o penaltu. Poprvé se sudí Hernández Hernández musel přesvědčit pomocí VARu už v šesté minutě.

Elche začalo velmi aktivně a už po dvaceti minutách vedlo. Rohový kop se dostal na zadní tyči k Verduovi a ten jej vrátil před bránu. Tam nikdo dostatečně natěsno nepohlídal Pereho Millu, kterému stačilo jen nastavit nohu - 1:0.

Getafe mohlo reagovat ve 40. minutě, když Kubovu ránu vyrazil Badía před sebe. Arambarri byl při snaze dorážet faulován a sudí pískal penaltu. Jenže ani tentokrát se nezahrávala, neboť po třech dlouhých minutách sudí svůj verdikt zrušil a již nařízenou penaltu odvolal.

Getafe si každopádně za svou snahu gól zasloužilo a dočkalo se ho přesně po hodině hry. Mladík Kubo se protáhl do vápna a vymyslel perfektní nahrávku na přední tyč, kde ji do sítě tečoval pohotový Enes Ünal.

Getafe dokonce dostalo šanci úplně otočit utkání ve svůj prospěch, jenže selhalo. Pět minut před koncem zápasu totiž zahrál obránce Gonzalo Verdú ve vápně rukou a Ángel Rodríguez už si stavěl míč. Jenže Edgar Badía dokázal podržet svůj tým a směr jeho rány skvěle vystihl!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele