15. kolo
23.12.2020 17:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Iago Aspas (© AFP)

Celta po dlouhé době ztratila body, rozdělila si je s Getafe

Getafe to dokázalo! Obralo o body Celtu, která v posledních týdnech nabrala neskutečně dobrou fazónu. Domácí se dostali velmi brzy do vedení, ale to se jim kvůli Aspasově penaltě nepodařilo udržet.

Getafe vkročilo do utkání velmi sebejistě a Celta měla od počátku problémy zastavovat jeho rychlé útoky. Pouhých sedm minut domácím trvalo, než se dostali do vedení. Tapia neodvrátil míč moc daleko a balonu se chopil Damián Suárez. U vápna Celty nasadil jesle Denisovi Suárezovi a nechytatelnou bombou pod víko stanovil průběžný výsledek na 1:0.

Jenže už v 16. minutě tentýž hráč, hrdina předcházejících minut, šel tvrdě po míči a lehce se dotkl obránce Olazy. Ten předvedl povedenou ekvilibristiku a Iago Aspas zatloukl míč tvrdou ranou přesně pod břevno!

No a to bylo skoro všechno. Protože do konce první půle si ani jeden tým už větší šanci vytvořit nedokázal. Střelecké trápení, respektive u obou celků i pasivní hra, trvala až do samého závěru. Po hodině hry mířil Aspas hlavou vedle, střídající útočník Jaime Mata zase před koncem nedoskočil na zajímavý pas ze strany.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele