11. kolo
29.11.2020 16:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Ángel (© AFP)

Getafe vybojovalo s Bilbaem aspoň bod

Getafe dlouho nemohlo najít recept na obranu Bilbaa a prohrávalo s ním po brzké brance Villalibreho. Nakonec se ale patnáct minut před koncem prosadil i Ángel Rodríguez a srovnal.

Bilbao se od prvních minut snažilo chopit se otěží zápasu a beci Getafe se měli co ohánět, aby stíhali blokovat ataky baskického celku. Iker Muniain se protloukal do pokutového území domácích a povedlo se mu to výborně, ale střela už byla horší. Brankář Soria si s ní poradil bez větších potíží. Neporadil si ale s následnou situací. Skvěle kopnutý roh poslal míč na hlavu mladíka Asiera Villalibreho, který se nemýlil - 1:0.

O pár minut později se Getafe pokoušelo najít odpověď na inkasovaný gól pomocí jednoduchého nákopu vpřed. Balon si ve spěchu zpracoval Damián Suárez, udržel obránce vedle sebe a vystřelil. Měl ale tu smůlu, že trefil jen nohy brankáře Simóna. I Soria se musel činit, když ho po půlhodině trochu vyděsila tvrdá rána Williamse. Celou situaci ale nakonec ustál.

Po dalším faulu v blízkosti domácí brány dostalo Bilbao šanci na velmi zajímavou standardku. Balon si postavil trochu překvapivě obránce Iñigo Martínez, který ale vykouzlil velmi povedený projektil. Pár čísel doleva a brankář Soria by lovil míč ze sítě.

První půle patřila jednoznačně Bilbau, zatímco do druhé vtrhli lépe domácí. Obrana Basků špatně odvrátila míč z vápna, za ním čekal na šanci Mario Arambarri a jeho krásnou ránu zastavila tyč! A pak dlouho nic. Nudnější pasáž utkání narušila až 75. minuta, v níž Cucho Hernández našel u vápna Bilbaa Ángela Rodrígueze a ten krásnou ranou srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele