32. kolo
24.04.2021 14:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Lucas Boyé (© AFP)

Elche zase blíž záchraně. Utkání s Levante rozhodl Lucas Boyé

Velkou nudu na Estadio Manuel Martínez Valero rozčísl jedinou brankou utkání mladý útočník Lucas Boyé, který se trefil po třiceti minutách hry a na jehož gól nedokázalo Levante nijak reagovat.

Elche šlo o hodně, protože se v případě výhry mohlo aspoň na pár hodin podívat mimo zónu sestupu. Zajímavý fotbal se tentokrát nekonal, Elche hrálo velmi účelně a na njistotu. Levante, možná přesvědčené o lepší formě, se dopředu nijak výrazně nehnalo. Faktem je, že na první větší šanci jsme čekali celých 32 minut.

Zato však tahle šance rovnou skončila gólem. Elche stačilo málo, vlastně jen jeden povedený nákop do otevřené obrany Levante. Celek z Valencie si nepohlídal na straně unikajícího Lucase Boyého, který udržel míč pod svou kontrolou i přes dvojici dotírajících obránců. Ve vápně přesně zamířil a krásnou ranou na zadní tyč propálil brankáře Fernándeze - 1:0.

Levante bylo dost překvapené vývojem hry, ale nemohlo se divit - samo se dopředu moc nedostávalo. Naopak se málem ještě jednou prosadil Boyé. Jenže dvacet minut před koncem jeho hlavičku zastavila tyč za Fernándezovými zády.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele