1. kolo
13.09.2020 14:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Betis urval vítězství až v nastaveném čase, trefil se Tello

Až v páté minutě nastaveného času dokázal Betis vstřelit rozhodující gól a na půdě Deportiva Alavés zvítězit. Dlouho to vypadalo na bez brankový stav, ale domácí šokoval ve vůbec poslední možné šanci Cristian Tello. Betis hned na startu nové sezony získal důležité tři body a nutno podotknout, že si je za větší aktivitu zasloužil.

Pro Alavés je to krutý výsledek, na druhou stranu Betis byl přeci jenom aktivnější a vyhrát si nakonec zasloužil. O něco lepší byl už v průběhu prvního poločasu, územní převahu ale dlouho nedokázal jakkoliv zužitkovat. První nebezpečnější pokus vyslal na branku až Guido Rodríguez, ale jeho rána tvrdá šla do břevna. Na straně Betisu šli hodně vidět zejména Nabil Fekir a Sergio Canales, bohužel poločas skončil bez branek.

Deportivo se dočkalo loženky až po změně stran a rozhodně to stálo za to. Po centru Lucase Péreze hlavičkoval Battaglia a skvělý brankář Bravo udržel pro Betis prozatímní remízový stav. Nebezpečí hrozilo i na druhé straně barikády, to když po hodině hry orazítkoval břevno i Sergio Canales.

Betis měl i ve druhém poločase navrch, jenomže šance, které si vypracoval nedokázal proměňovat. V 71. minutě přestřelil branku z malého vápna Moreno a postupem času to skutečně vypadalo, že žádný gól nepadne. Omyl. V páté minutě nastavení rozehrál Betis roh nakrátko, Canales pak na hranici vápna našel Cristiana Tello a jeho rána na přední tyč skončila za zády Pacheca. Verdiblancos na poslední chvíli strhli vítězství na svojí stranu a hned v prvním kole získali tři body z venčí.

Autor: Ondřej Linhart / football-espana.net, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele