25. kolo
28.02.2021 14:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Celta se s Realem Valladolid opět rozešla smírně

Po nudné první půli se začaly množit šance a jako první udeřil Real Valladolid gólem Orellany, bývalého hráče Celty. Už to vypadalo, že hosté urvou tři body, když se v poslední minutě nastavení o dělbu bodů postaral Murillo.

Ve Vigu se utkaly dva týmy, které v poslední době zrovna nezáří. Hosté se dokonce museli posunout až do pásma sestupu. A podle to na hřišti taky tak vypadalo. Nejčastěji byl u míče domácí brankář Blanco, který ale používal spíš jen nohy k rozehrávání po zemi. I když kombinovala převážně domácí ekipa, první šanci si připravili hosté. Sergi Guardiola vybojoval míč u hranice vápna a posunul míč na Shona Weissmana, jehož dělovku jednoruč odrazil brankář Blanco.

Roberta zase o chvíli později protáhl Iago Aspas, kterému však scházel větší důraz. Žádné ofenzivní představení se nekonalo a opravdu to chvílemi připomínalo utkání amatérských soutěží. Po změně stran už to ale bylo o něčem úplně jiném. Nejprve po hodině hry trefil Aspas ze standardky břevno.

Óscar Plano zase na druhé straně ve skluzu jen těsně minul prázdnou bránu. Hostům to vyšlo až v 70. minutě. Velmi rychlý brejk zakončoval střelou Guardiola, Blanco ji vyrazil jen k dobíhajícímu Orellanovi a ten už skóroval bez potíží. Hosté už se viděli se třemi body, když se jejich sny rozplynuly ve čtvrté minutě nastavení. Další centr před bránu si našel Jeison Murillo a hlavičkoval přesně ke vzdálenější tyči!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele