32. kolo
25.04.2021 18:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Jeison Murillo (© AFP)

Celta Vigo těsně porazila Osasunu

Celta doma zvítězila a poprvé po třech duelech si zase připsala plný počet bodů. Postarali se o to především Iago Aspas s Jeisonem Murillem a i když se prosadila i Osasuna, na bodový zisk už její reakce nestačila.

Celta přitom neměla úplně snadný start do utkání. Osasuna přijela povzbuzená posledními výkony, míč soupeři moc nepůjčovala a domácí museli už po sedmi minutách sáhnout do základní sestavy, navíc do obrany. Zraněného Malla nahradil Vázquez a chvíli bylo vidět, že není příliš rozehraný.

Ve 28. minutě už ale bylo trochu veseleji. Celta začala přebírat otěže zápasu a po rychlém kontru se Santi Mina hnal na brankáře Herreru. Trefil sice jen tyč, ale bylo to pro hosty důležité varování. Z něhož si však poučení nevzali žádné.

Tři minuty před koncem první půle totiž Celta nejenže ubránila standardku, ale ještě rozjela rychlý brejk. Hru roztáhla do šířky a balon nakonec dostal do výhodné pozice kapitán Aspas. Ve vápně zkušeně obešel soupeře a s pomocí tyče překonal brankáře Herreru - 1:0.

Druhou půli začaly dvě velké šance. Torresovu a následně i Brašanacovu ránu ale brankář Villar vyrazil a Nolitova branka na druhé straně nebyla pro ofsajd správně uznána. Po hodině hry se ale Celtě povedlo přidat druhou trefu. Rohový kop poslal míč k Jeisonovi Murillovi, který si po perfektním výskoku připsal druhou branku svého týmu.

Osasuna utkání na konci ještě trochu zdramatizovala, když Aspas fauloval ve vápně a Roberto poslal Villara na druhou stranu brány, ale to bylo všechno.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele