27. kolo
14.03.2021 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Estadio Balaídos (© AFP)

Celta Vigo se s Bilbaem rozešla bez branek

Celta Vigo s Athleticem Bilbao remizovala bez branek a bez jakéhokoli vzrušení. Ani jeden ze soupeřů si nedokázal vypracovat větší šanci a poraženým se v tomhle duelu stal jednoznačně divák.

Ve Vigu se odehrál souboj dvou tabulkových sousedů, kteří oba nutně potřebovali body. Bilbao chtělo vrátit Celtě výsledek z podzimního měření sil, v němž Celta vyloupila San Mamés a vyhrála o dvě branky. Jako první se ale museli mít na pozoru právě hráči Bilbaa. Pozornost brankáře Simóna totiž poprvé už ve čtvrté minutě vyzkoušel Iago Aspas, který na něj poslal velmi dobrý projektil ze standardky.

Po dvaceti minutách se ozvalo i Bilbao. Obránce Iñigo Lekue odcentroval z pravé strany a nejprve to vypadalo, že hledá své kolegy ve vápně, ale nakonec jeho střela nabrala takový směr, že ji brankář Villar musel na poslední chvíli vytahovat z brány. Jinak se ale rozhodně jednalo o hodně pomalý, ospalý první poločas, v němž se nic podstatnějšího nestalo.

A druhá půle obraz hry v ničem nezlepšila. Hodně aktivní Alex Berenguer se sice několikrát snažil probít do šance, ale buď na to byl sám, nebo mu vystavila stopku domácí obrana. Světlejším bodem Celty a jejího herního projevu celkově byl snad jen Denis Suárez, který se ve středu pole občas o něco pokusil. Ale ke změně skóre to nevedlo.

Jon Morcillo prošel po pravé straně do pokutového území a snažil se míč dloubnout na malé vápno. Jenže nikdo ze spoluhráčů ho do šance nedoprovodil. V poslední šanci utkání se zjevil Muniain, ale jeho rána z devadesáté minuty neměla potřebnou razanci ani přesnost.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele