3. kolo
27.09.2020 18:30 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

Munir El Haddadi (© AFP)

Sevilla zvítězila na půdě nováčka Cádizu 3:1

Hráči Sevilly dali rychle zapomenout na porážku v evropském Superpoháru s Bayernem Mnichov a v domácí lize si poradili s nováčkem Cádizem CF, přestože na začátku druhého poločasu prohrávali. Branky Andalusanů obstarali Luuk de Jong, Munir El Haddadi a Ivvan Rakitić.

Julen Lopetegui opět postavil do branky Maročana Yassina Bounoua, což nejspíše definitivně znamená, že Tomáš Vaclík je klubovou dvojkou. Už ve 2. minutě prověřil oporu Rojiblancos povedenou ranou José Mari. Na druhé straně dokonce Lucas Ocampos rozvlnil síť, ale kvůli předcházejícímu ofsajdu nebyla branka uznána.

Cádiz si to chtěl se Sevillou rozdat na rovinu, což se mu místy dařilo, ovšem na straně Andalusanů byla větší kvalita i zkušenosti. Ve 28. minutě měli domácí kliku, Óliver Torres byl po pasu Ocampose natolik rozeběhnutý, že z úhlu stačil jen orazíkovat tyčku! Dvě velké příležitosti pak měl i En-Nesyri, obě ale neproměnil a Cádiz tak trochu zázrakem držel poločasový výsledek 0:0.

O to větší šok to byl, když Cádiz na začátku druhého poločasu vstřelil první gól. Po výborném Pombově centru sklepl balón Negredo a Salvi zblízka propálil Bounoua. Cádiz měl i další možnost, ale tady už byl Maročan včas.

Odpověď Sevilly přišla po hodině hry, když centr Navase dopravil do sítě hlavou Luuk de Jong. Pro domácí by byla i remíza dobrá a nutno podotknout, že jí byli velmi blízko. Ještě v nastavení drželi nerozhodný stav, než se prosadil po milimetrové kolmici mezi stopery Munir El Haddadi. Sevilla v nastavení přidala ještě jeden gól a celkově zvítězila výsledkem 3:1. Autorem poslední trefy byl navrátilec Ivan Rakitić, kterému balón nezištně předložil Munir El Haddadi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elmas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele