16. kolo
29.12.2020 21:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stadion Cádizu (© AFP)

Cádiz remizoval s Valladolidem 0:0

Utkání mezi Cádizem a Valladolidem gól nepřineslo a oba celky víceméně zůstávají na svém. Přitom nemuselo u remízy zůstat, oba soupeři měli šance na to rozhodnout.

Utkání na hřišti Cádizu bylo prakticky orámované velkými šancemi, ale bohužel žádný gól nepadl. To nejzajímavější se událo na začátku a pak na konci utkání. Už v 1. minutě hlavičkoval z malého vápna do břevna Weissman a Cádiz si mohl zhluboka oddechnout. Na druhé straně málem udeřil hlavou i Negredo, jemu však scházela o něco větší přesnost. Ve 12. minutě zase nedůrazně zakončoval Lozano a zahodil tak i druhou velkou příležitost Cádizu. Posléze gólových možností výrazně ubylo a poločas skončil nemasným a neslaným výsledkem 0:0.

I ve druhém poločase se muselo na výraznější šanci poměrně dlouho čekat. Výjimkou byla jen situace z 50. minuty, ve které Plaňovu střelu vyrazil nohou brankář Ledesma. To však bylo na delší dobu vše a chvílemi to vypadalo, že aktéři zápasu na gólové snažení rezignovali. Nebyla to pravda.

Závěr zápasu přinesl asi tu nejlepší podívanou, protože oba celky se nechtěly s výsledkem 0:0 spokojit. Osm minut před koncem pálil vysoko nad hostující Villa a na druhé straně přestřelil branku o poznání méně Carcelén.V 87. minutě šel ještě jednou do akce Villa a tentokrát jeho ránu musel pacifikovat brankář Ledesma. A když v nastaveném čase vyrazil Masip střelu Espina, byl tím bezbrankový výsledek definitivně zpečetěn.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele