12. kolo
06.12.2020 16:15 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Realu Betis (© AFP)

Betis jasně přehrál Osasunu, nasázel jí dva góly

Osasuna doma padla, všechny tři body si odváží lépe hrající Real Betis. Béticos vděčí za výhru rychlým brejkům a zejména dvojici střelců - Iglesiasovi s Mirandou.

Od prvních momentů se Real Betis snažil ukázat svou kvalitu a víc odvahy v zakončení. Po pouhých čtyřech minutách dostal ve vápně domácí Osasuny nabito Nabil Fekir, který razantní střelou pořádně protáhl brankáře Sergia Herreru. Ten ale situaci nakonec zvládl a míč vyrazil. Svižné tempo pokračovalo a o deset minut později bylo horko zase na opačné straně.

Ante Budimir dostal přihrávku do vápna, zpracoval si míč a propálil všechno před sebou, jenže sudí jeho radost zkazil a gól neuznal z důvodu ofsajdu. Jak bylo prvních pár minut akčních, tak zbytek první půle nestál za řeč. Ani jedna šance, minimum pokusů o zakončení.

I po změně stran jsme docela dlouho čekali, než se jeden z týmů odhodlal k první větší šanci. Jako první zahrozil opět Fekir, jenže i tentokrát mu scházelo k první brance několik centimetrů.

O mnoho lépe to v 77. minutě zvládl jeho spoluhráč Borja Iglesias. Ten si naběhl do vápna soupeře, počkal, až jeho kolegové dostanou rychlou akci taženou přes pravý kraj až k němu a do prázdné brány se už v pohodě trefil. A aby toho nebylo málo, tak se v první minutě nastavení po dalším pasu ze strany prosadil také klouzající Juan Miranda! Pro něj to byla premiérová trefa v ročníku.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele