31. kolo
22.04.2021 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Angel Correa (© AFP)

Atlético Madrid zvládlo roli favorita a Huescu porazilo 2:0

Atlético Madrid se vrátilo na první příčku před městského rivala, protože zvládlo utkání s Huescou. Do každého poločasu si schovalo jednu branku. Obranu Huescy načal Ángel Correa a v závěru zápasu pečetil snadnou výhru colchoneros Yannick Carrasco.

A přitom stačilo málo, aby se utkání vyvíjelo úplně jinak. Ve třetí minutě se totiž málem dostalo do vedení hostující mužstvo. Centrovaný míč skončil na zadní tyči u úplně volného Dimitrise Siovase, který pálil pod víko. Vtom se ale vymrštila ruka brankáře Oblaka, který předvedl famózní zákrok a zachránil svůj tým!

O chvíli později hlavičkoval slibnou šanci José Giménez jen do míst, kam se brankář Fernández stihl natáhnout, aby vzápětí Fernándeze napálil dobíhající Saúl. První ránu Carrasca vyrazil Fernández právě k Saúlovi, jenže odchovanec Atlética mířil pouze do brankářových nohou. Po chvíli oddechu už Atlético definitivně prolomilo hradbu hostující defenzivy.

Psala se 39. minuta, když domácí začali akci dlouhým nákopem vpřed. Balon se po akci Carrasca dostal k Ángelu Correovi, který nezmatkoval, ale ve vápně udržel míč i proti třem protihráčům. Pak vypálil na pravou tyč do protipohybu brankáře Fernándeze a colchoneros vedli.

Zvýšit domácí vedení mohl opět Saúl, jenže ten si dneska ais nevzal správné kopačky. Ve 48. minutě totiž po Correově nahrávce úplně sám před brankářem napálil pouze Fernándeze! Přesto se Atlético dočkalo druhé, uklidňující trefy. Deset minut před koncem Siovas chyboval, malou domů poslal tak pomalou, že na Fernándeze šli tři hráči soupeře! Tím šťastným byl nakonec Carrasco, který po nesobecké nahrávce od Llorenteho zakončil do prázdné brány.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele