4. kolo
17.09.2018 21:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Girona FC - Celta Vigo 3:2

Celta Vigo v Gironě znovu prohrála a i tentokrát padlo dostatek branek. Výhru Katalánců 3:2 zařídili dvěma brankami Stuani a jednou trefou Alcalá. Za Celestes upravovali výsledek Aspas a čtyři minuty před koncem Boufal. Těsně před koncem pak hosté přišli o vyloučeného Cabrala.

Celta dobře věděla, že jí čeká těžký soupeř, koneckonců v minulé sezoně ho nedokázala ani jednou porazit. Tentokrát chtěli Celestes začít aktivně a Gironu co nejrychleji zaskočit, ale málem se stal přesný opak. V 6. minutě Sisto chyboval a Girona rychle přešla do útoku, přičemž se ke střele dostal Portugués a činit se musel Álvarez. Ve 22. minutě už to domácím klaplo. Na centr Adaye si ve vápně naskočil Cristhian Stuani a Álvarez se tentokrát natahoval marně. Hosté z Viga odpověděli po svém, Iago Aspas se postavil k volnému přímému kopu a parádní ranou srovnal na 1:1.

Hosté se ale z vyrovnání dlouho neradovali. Girona si za pouhé tři minuty vzala vedení zpátky. Granell odcentroval a Pedro Alcalá hlavou vstřelil branku. Tři branky za první poločas slibovaly zajímavou podívanou i po změně stran.

V 56. minutě si Celta tak dlouho hrála s balónem, až o něj přišla a rychlý kontr Girony proměnil ve třetí branku opět Cristhian Stuani. Opaření Celestes se nemohli dostat do tempa, natož do šance a Girona klidně mohla ještě zvýšit. Granellův volný přímý kop měl gólové parametry, ale skončil těsně nad. Celta Vigo nakonec zápas dokázala hodně zdramatizovat. Čtyři minuty před koncem napřáhl ve vápně z první Sofiane Boufal a Celestes už ztráceli jen jedinou branku. Závěr zápasu si ale pokazili. Ve druhé minutě nastavení fauloval Douglase Luize Gustavo Cabral a sudí ho po druhé žluté kartě vyloučil. Oslabení hosté se už na vyrovnání nezmohli a v Katalánsku znovu prohráli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Messiáš

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele