17. kolo
23.12.2017 16:15 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Bacca zařídil Valencii druhou prohru v řadě

Další zajímavý duel přišel na řadu v podání souboje Valencie s Villarrealem, ve kterém jsme se mohli těšit na vyrovnaný boj. Krátce po začátku se Zaza ocitl na pravé straně sám před brankářem. Místo tohoto, aby zakončil, tak se pokusil o kličku, do které se zamotal. Míč skončil v zámezí, po kterém následoval rohový kop. V 24. minutě mohli být diváci svědky první branky utkání.

Pablo Fornals našel krásnou ulic, do které poslal míč na rozběhlého Carlose Baccu. Ten nemilosrdně zakončil na bližší tyč a hosté se mohli radovat z vedení. Je třeba však jedním dechem dodat, že střelec se v momentu přihrávky ocitl v ofsajdovém postavení a branka platit neměla. Během prvního poločasu domácí Valencia dominovala alespoň na míči, ale bez efektu.

Ve 42. minutě mohlo přijít na řadu vyrovnání. Martín Montoya tvrdě pálil z dálky, ale proti jeho střele zasáhl Sergio Asenjo, kterou vyrazil. K vyraženému míči se však dostal Antonio Latorre, který nabídl přihrávku svému spoluhráči. Ten už lehce zakončil do prázdné branky. Tentokráte rozhodčí přerušili celou situaci pro ofsajd, jelikož asistent Latorre byl v postavení mimo hru.

I když byli Netopýři aktivnějším týmem, tak do šaten šli s jednobrankovou ztrátou. V úvodu druhé půle mohl vyrovnat Zaza, který opět běžel sám na Asenja. S jeho pokusem si zásluhou rychlého vyběhnutí poradil. Těsně před 60. minutou se na stadionu děly věci. Pěkně popořádku. Gabriel Paulista trefil břevno, od kterého se míč bohužel pro domácí odrazil na brankovou čáru a ven z branky.

Vzápětí Zaza trefil skluzem protihráče, po čemž viděl druhou žlutou kartu a musel předčasně odejít ze hřiště. Obrovská rána pro Valencii, která se snažila o snížení. V 83. minutě se počet hráčů na hrací ploše vyrovnal. Druhou žlutou tenkráte dostal Manu Trigueros, a i on musel do sprch.

Dokonce v páté minutě nastaveného času běžel na poslední roh chytající Neto, který si našel odražený míč, ale svou ranou branku netrefil. I když v průběhu celého zápasu měli domácí převahu nad svým soupeřem, tak se jim gól vstřelit nepodařilo. Zásluhou kolektivního výkonu a konsolidované obrany si tedy Žlutá ponorka odváží z Mestally všechny tři body.

Autor: David Kvapil / onlajny.com, marca.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia idealně z následujících 4 kol by měla získat 12 bodíku. Z dalších 2 to bude asi bez bodu .

Reagovat
smazaný uživatel

12 bodu už nebude .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele