35. kolo
29.04.2018 18:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - SD Eibar 0:0

Valencie promarnila příležitost zajistit si definitivně účast v příštím ročníku Ligy mistrů, když na domácí půdě uhrála s Eibarem pouze bezbrankovou remízu. Los Che tak nevyhráli již čtvrtý ligový zápas po sobě, ovšem i tak drží ze čtvrtého místa na pátý Real Betis luxusní jedenáctibodový náskok a o milionářskou soutěž by je mohl připravit snad jen bezprecedentní kolaps.

Asi nejblíže měl v první půli k průlomu skóre z pohledu domácích Rodrigo, a to hned ve dvanácté minutě, avšak svůj nadějný únik po pravé straně zakončil tváří v tvář Joelovi nepřesně. To Eibar si na první pořádnou šanci musel počkat až do minuty sedmatřicáté, kdy prudký přímý kop Pedra Leóna z uctivé vzdálenosti překvapivě mířil přímo do brány a brankář Neto musel vytáhnout špičkový zákrok, aby ještě míč na brankové čáře zastavil.

Po změně stran již na Mestalle byla k vidění jednoznačnější záležitost a domácí svého baskického soupeře takřka k ničemu nepouštěli. Překonání Joela ovšem byla jiná písnička, jak se postupně přesvědčili Carlos Soler či opakovaně aktivní Rodrigo. A když už střídající Simone Zaza přece jen rozvlnil síť po exkluzivní kolmici Daniho Pareja, zkazil mu radost zdvižený praporek čárového rozhodčího, byť opakované záběry ukázaly, že se o ofsajd nejednalo.

Valencijští se tak museli spokojit jen s bodem za remízu 0:0 a jsou čtvrtí se čtyřbodovým odstupem od třetího Realu. Eibar zůstává dvanáctý.

Autor: Martin Kantor / marca.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele