16. kolo
15.12.2017 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Levante UD 0:0

Hráči vstoupili do utkání na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán za hustého deště. Domácí se ihned ujali iniciativy a zatlačili s míčem na kopačkách svého soupeře před jejich pokutové území. Běžela 17. minuta, kdy se do jasné šance dostal trošku překvapivě Enes Ünal.

Ten se ocitl sám v šestnáctce, vypálil na branku Sergia Rica, který však střelu skvěle odvrátil svým zákrokem na roh. Byla to gólová příležitost, jenž se nesla ve znamení hostujícího Levante. Až v 30. minutě se dostala Sevilla do evidentní šance. Ganso hlavičkoval koníčkem, ale Oier Olazábal byl proti a vytáhl perfektní zásah.

Šest minut na to kopali hosté přímý volný kop, kterého se ujal Jason. Hezky obstřelil zeď, ale jeho rána skončila jen na tyči. Rázem trefila však Rica, čímž nakonec míč nezamířil do branky. V 45. minutě utkání diváci na stadionu opět mohli slyšet i vidět nastřelenou tyč.

Po rohovém kopu se k hlavičce vyšrouboval Gabriel Mercado, jenž trefil pravou tyč. Sledovat jsme mohli první poločas bohatý na šance, avšak bez vsítěné branky. V 57. minutě se prosadil přes obránce Ben Yedder, ale nastřelil jen míč do hlavy Oiera. Rovněž druhá polovina se hrála za vysokého tempa.

K dalšímu přímému volnému kopu se opět dostali hosté, nyní si exekuci vzal na starosti José Campaña. V 63. minutě se snažil obstřelit zeď, ale s jeho pokusem si celkem v pohodě poradil Rico.

Závěr utkání už nic nepřinesl. I když Sevilla měla převahu na míči, tak na šance jsme sledovali hodně vyrovnaný a napínavý duel. Na oko atraktivní zápas, ale na góly bohužel chudý.  

Autor: David Kvapil / onlajny.com, marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele