26. kolo
28.02.2018 21:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SD Eibar - Villarreal CF 1:0

Případnou výhrou se Žlutá ponorka mohla posunout před Sevillu na 5. pozici. Cestovala však na hřiště Eibaru, který překvapivě bojuje o pohárové příčky. Baskové byli na úvod hodně aktivní a odměny se jim dostalo v 16. minutě zápasu. Na dlouhou přihrávku si seběhl Pedro León, který našel na zadní tyči Kikeho. Domácí se tedy ujali vedení.

Eibar se rozhodně nestáhl, ba naopak se snažil ještě o případné zvýšení svého náskoku. Ve 39. minutě mohlo být vyrovnáno, po brejku byl blízko zakončení Enes Ünal, ale v klíčovém okamžiku nevyužil dobré příležitosti a nakonec ani nevystřelil. V prvním poločasu se hrála docela otevřená partie, ale bez větších gólových šancí. Ačkoliv Villarreal chtěl vyrovnat, tak měl velké potíže s konsolidovanou obranou domácích. Až v 75. minutě opět zahrozili hosté.

Roger Martínez si zpracoval míč po centru a ihned se snažil o střelu. S jeho tvrdou ránou si poradil Marko Dmitrović, který vyrazil. Na druhé straně za dvě minuty se pokusil o vyrovnání Carlos Bacca. Ten obešel obránce, ale dostal se do značného úhlu, ze kterého bylo těžké zakončovat, Dmitrović tak měl hodně snadnou práci. Další skvělý zákrok musel domácí gólman vytáhnout ani ne deset minut před koncem zápasu. Do zakončení se opět probojoval Martínez, ale technickou střelou neuspěl.

Jeho pokusil vyrazil nohou skvěle chytající srbský brankář. Ani v nastavených čtyřech minutách se žádný z týmů nezaradoval.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Robík

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele