32. kolo
15.04.2018 12:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

SD Eibar - Deportivo Alavés 0:1

Alavés dokázal zvítězit na půdě Eibaru a dál uniká sestupovým příčkám. Veledůležité tři body mu zařídila brzká Guidettiho branka, na kterou domácí nenašli odpověď. Eibar si šance vytvořil, jenže nebyl produktivní.

Rozhodující moment přišel už po pouhých pěti minutách. Alavésu se povedla akce po levé straně hřiště, kdy Sorino zatáhl balón do vápna a zpětnou přihrávkou našel na okraji pokutového území Guidettiho, jenž povedenou ranou k tyči zajistil brzké vedení. Eibar mohl odpovědět o deset minut později, ale Leónovu střelu zpacifikoval Pacheco. Úvodní čtvrthodina tedy přinesla zajímavé okamžiky, jenomže tempo v prvním poločase postupně opadlo a zajímavá podívaná se změnila v nudu. První poločas nic dalšího nenabídl.

Až zase po změně stran vyzkoušel Pachecovu pozornost Kike García. Hostující brankář si připsal velmi dobrý zákrok. V 67. minutě se Kike García znovu opřel do balónu a jen těsně přestřelil. Další velká šance Eibaru zůstala nevyužita a Deportivo stále drželo nejtěsnější vedení.

Hosté se s ubývajícími minutami opevňovali před vlastní šestnáctkou a cíl byl jasný, za každou cenu udržen těsné vedení. Závěr utkání Alavés rozkouskoval a vlastně Eibar do žádného velkého náporu nepustil. Domácím nepomohly ani tři minuty nastaveného času, Deportivo výsledek udrželo a v boji o záchranu má další cenné tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele