2. kolo
25.08.2017 20:15 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Real Sociedad - Villarreal CF 3:0

Tenhle Villarreal že je favoritem "slavistické" skupiny Evropské ligy? Žlutá ponorka vybouchla i ve druhém kole španělské ligy a v tabulce nejenže nemá ani jeden bod, ale dokonce ani jeden vstřelený gól. Real Sociedad zvítězil zcela jednoznačně 3:0.

Je pravdou, že Franu Escríbovi chyběla celá řada hráčů, nicméně to předvedený výkon v Baskicku neomlouvá. Villarreal dokázal držet krok s domácími jen pětadvacet minut, tedy do doby, kdy propadl při bránění rohového kopu a Willian José nadvakrát překonal Fernándeze. Obrana Žluté ponorky vůbec nepokryla nabíhající hráče a svého brankáře nechala doslova na holičkách.

Andrés Fernández byl nadále v permanenci, proti Juanmimu předvedl pohotový zákrok a zneškodnil i okamžitou dorážku Prieta. Ani skvělé zákroky brankáře Fernándeze však od další inkasované branky hosty nezachránily. Villarreal neubránil další rohový kop a Xabi Prieto střelou k tyči zvýšil na 2:0. Ještě do konce prvního poločasu Real Sociedad vstřelil třetí gól a tím de facto rozhodl. Elustundo poslal za obranu hostů parádní pas a Juanmi elegantním obloučkem přehodil Fernándeze. Brankář hostí navíc zůstal ležet na trávníku a nakonec mu zdravotní stav nedovolil pokračovat, takže Fran Escríba poslal na druhý poločas mezi tyče Mariana Barbosu.

Tím, že už v prvním poločase padly tři branky, utkání poněkud utrpělo. Real Sociedad kontroloval hru, rozhodně se nikam nehnal a bylo na Villarrealu, zdali se mu podaří vstřelit kontaktní gól. Nepodařilo se to. Těsně před koncem zápasu spálil obrovskou šanci Oyarzabal, výtečně zasáhl Barbosa a více už utkání nenabídlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sociedad neprohraval na Celte o dva goly... bylo to 1:0, 1:1 a 2:1... skoncilo to 2:3

Reagovat
Theft90

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele