9. kolo
22.10.2017 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Real Madrid - SD Eibar 3:0

Real Madrid si po remíze s Tottenhamem připsal na své konto již své čtvrté ligové vítězství v řadě a za vedoucí Barcelonou stále zaostává o pět bodů pozadu. Eibar na Santiago Bernabéu nekladl příliš velký odpor, vlastní branku si nejprve vsítil Paulo Oliveira, pak náskok domácích navýšil ještě Marco Asensio a v závěru druhé půle také Marcelo.

Do první větší šance utkání se propracoval už ve 2. minutě Isco, nicméně gólman Dmitrovič si s jeho pravačkou poradil. Na druhé straně se ve slušné pozici za vápnem objevil Joan Jordán, jenže jeho zakončení z halfvoleje nemělo takovou razanci ani přesnost, aby si s ním připravený brankář Kiko Casilla neměl celkem hravě poradit.

V 18. minutě se domácí ujali vedení. Marco Asensio z levé strany poslal ostrý pas do šestnáctky, kde si naskakoval nabíhající spoluhráč Sergio Ramos, míč se mu sice nepodařilo zasáhnout, nemusel ale smutnit, jelikož bránící Paulo Oliveira udělal práci za něj a svou hlavičku usměrnil nešťastně, zato ukázkově za záda Dmitroviče.

O deset minut později Bílý balet přidal svou druhou trefu. Modrič přihrál na levou stranu Iscovi, ten našel v pokutovém území nehlídaného Marca Asensia, jenž levačkou zamířil přesně k tyčce. Od té chvíle svěřenci trenéra Zinedina Zidana pohodlný náskok udržovali. Snad jen José Ángel mohl ve 38. minutě snížit, z dálky ovšem nemířil přesně.

Baskický celek směrem dopředu i ve druhé půli nadále hodně tápal, je ovšem pravda, že ani Real v útoku nijak nezářil. V 66. minutě trošku nepochopitelně selhal v koncovce Cristiano Ronaldo, který se řídil zcela sám na Dmitroviče, z blízkosti ho ale nepřekonal. K dorážce se poté propracoval střídající Benzema, střílel však jen na tribuny.

Osm minut před závěrečným hvizdem madridský klub pojistil tři body. Svého protivníka svou kombinací zcela vyšachoval. Vše odstartoval na levé straně Modrič, jenž přes chytrou teč Benzemy uvolnil Hernándeze. Balón si následně vyměnili ještě jednou Benzema spolu s Marcelem, a druhý jmenovaný pak pohotově skóroval ke vzdálenější tyči.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
valloire

7-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Po lékařských vyšetřeních bylo zjištěno, že má Keylor Navas poraněný lýtkový sval na pravé noze," informoval Real Madrid na svých oficiálních webových stránkách.

Španělská média uvedla, že bude kostarický reprezentant mimo hru na dva týdny. Není ale vyloučeno, že se do hry zapojí až za měsíc po reprezentační pauze.

Reagovat
T..oo..M

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele