29. kolo
16.03.2018 21:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Levante si výhrou řeklo o záchranu

Přesně takto se bojuje o setrvání v LaLize. Navzdory nešťastné sezóně Levante bojuje zuby nehty o setrvání v nejvyšší španělské soutěži. Na konto si nyní připsalo druhou výhru v řadě. Fanoušci na Estadi Ciutat de València byli svědky první gólovky až v 21. minutě. Z těsné blízkosti pálil na branku hostů Giampaolo Pazzini a jeho pokus skvěle vychytal Marko Dmitrović. Za čtyři minuty se domácí už mohli radovat.

Na pravé straně pláchl po křídle José Luis Morales, který poslal centr do vápna, kde se uvolnil Roger Martí a na dlouhou nohu se prosadil. Domácí se ujali vedení, ale o vyrovnání se Eibar pokusil hned v 35. minutě. Z ostrého úhlu pálil Dani García a neuspěl.

Hosté se rozhodně nevzdávali, García totiž v 57. minutě trefil břevno. V 63. minutě se nicméně dočkali a zaslouženě. Zahrávali rohový kop, na který si šikovně naskočil Jordán a hlavou ho poslal na zadní tyč, kde se ocitl úplně sám Charles. Ten s přehledem poslal míč do odkryté branky. Hned za minutu, z následné akce si Levante vzalo vedení zpět.

Emmanuel Boateng využil chyby jednoho z obránců a běžel na Dmitroviće, kterého překonal a nejlehčí část svého úkolu rovněž splnil. Rázem to bylo 2:1 a s odpovědí museli přispěchat hráči Eibaru. Jenže už s žádnou nepřišli. Ve druhé minutě nastavení byli hodně blízko, ale z přímého volného kopu nastřelili jen zeď. To bylo vše, co se v pátek večer ve Valencii stalo.

Autor: David Kvapil / marca.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele