22. kolo
03.02.2018 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Levante UD - Real Madrid 2:2

Zatímco v minulém kole Real Madrid zvládl vyhrát na půdě Valencie, další návštěva téhož města o týden později dopadla neslavně. Hosté totiž v zápase proti sestupem ohroženému Levante uhráli pouze bod za dramatickou remízu 2:2 a a tlak na osobu manažera Zinedina Zidana se opět zvyšuje.

Uzdravivší kapitán Realu Sergio Ramos sice poslal svůj tým do vedení, ovšem ještě do přestávky stihl srovnat Emmanuel Boateng. Dlouhé čekání favorita na druhý gól pak ukončil až devět minut před koncem střídající Isco, jenže ani napodruhé madridští nedokázali nabyté vedení uhlídat a v 89. minutě inkasovali z kopačky zkušeného útočníka Giampaola Pazziniho. Obhájce titulu se tak nadále krčí až na čtvrtém místě s dvoubodovým náskokem před šestým Villarrealem, Levante se naopak posunulo od sestupového pásma na vzdálenost tří bodů.

Real přitom do zápasu nevstoupil vůbec špatně a netrvalo dlouho, než došlo na průlom skóre. Kroosův rohový kop si našel Sergio Ramos a návrat na hřiště po vleklém zranění oslavil gólovou hlavičkou. Chvíli nato mohl vedení hostí zdvojnásobit Cristiano Ronaldo, jehož střelecká bilance čtyř branek v posledních dvou kolech dávala naději na znovunalezení ztracené formy, ovšem z dobré práce přihrávajícího Benzemy vytěžil jen nepřesnou ránu do hlediště.

Přestože i nadále přibývaly střelecké pokusy pouze před brankářem Oierem, snaha Casemira, Kroose i Ronalda přišla vniveč, a místo toho bylo zničehonic tři minuty před přestávkou vyrovnáno. Na obrannou linii Realu vyzrál José Morales, jehož samostatný únik sice Keylor Navas bravurně zastavil, ovšem odražený míč připadl Emmanueli Boatengovi, jenž chladnokrevně zasunul míč do sítě.

Hosté po změně stran znovu naplno přebrali herní iniciativu a hned v 55. minutě měli blízko k opětovnému vedení, když Luka Modrić našel v šestnáctce Cristiana Ronalda. Rána portugalské superstar sice tentokráte měla gólové parametry, ovšem obětavý blok Cheicka Doukourého znamenal udržení nerozhodného stavu.

S přibývajícími minutami byl domácí gólman Oier v čím dál větší permanenci a musel předvést několik výtečných zákroků, aby neinkasoval po střelách Isca, a především hlavičkujícího Ramose z dalšího rohového kopu. Devět minut před koncem se Real za svou aktivitu přece jen dočkal kýženého gólu, když se po další dobré práci pracovitého Benzemy prosadil Isco, a zdálo se, že Bílý balet míří za třetím ligovým vítězstvím v řadě.

Závěrečné minuty utkání však Zidanova družina nezvládla. Střídající Martí Roger ještě v zakončení hlavou selhal, avšak minutu před koncem základní hrací doby pronikl do šestnáctky zkušený Pazzini a křižným zakončením na zadní tyč propálil Navase, byť si kostarický gólman na míč sáhl.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:5

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi ne hej

Reagovat
valloire

0-4

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahahahah

Reagovat
roberos

Konečně se probuď . Chce to prodat podprůměrnýho dědka Penalda do Číny - dokuď ho chtěj.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kydy...Ano, Messi je momentálně jinde než Ronaldo, který neprožívá nejlepší období, ale pořád je absolutní špička. Real prostě potřebuje posílit, chtělo by to Aguera nebo Lewandovského.

Reagovat
valloire

Nene. Já bych prodal tebe do Libye. Jako děvku.

Reagovat
boryland

1:1................

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Celú sezónu som nikde nevidel Hala Madrid...to len keď real vyhráva fanusikovia fandia?? za tie milióny čo má na ihrisku by mohol ukázať trochu viac...

Reagovat
smazaný uživatel

Real se opět předvedl.

Zidane by už mohl přiznat, že Real nedokáže motivovat a raději sám odejít než ho vyhodí. Ronalda prodat a koupit dva lepší útočníky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele