9. kolo
21.10.2017 13:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Getafe CF 1:1

Dělbou bodů skončilo utkání mezi Levante a Getafe. V nezáživném utkání nakonec padly dvě branky, po jedné na obou stranách. Jak Levante, tak i Getafe zůstávají sousedy v tabulce na dvanáctém respektive třináctém místě.

První poločas rozhodně žádnou reklamou na pohledný fotbal nebyl. Spíše naopak, oba celky kupily jednu chybou za druhou a diváci se až na jediný moment žádné gólové příležitosti nedočkali. Ten moment nastal krátce po půlhodině hry, kdy dostal pas za obranu Molina a pelášil si to směrem k Fernádnezovi, kterého ale nepřekonal, protože balón poslal těsně mimo vzdálenější tyč! Hosté ještě v prvním poločase dokázali rozvlnit síť, ale Portillo stál v rozhodující moment v ofsajdu.

Naprosto nevýrazný první poločas vystřídala přeci jenom o něco záživnější druhá půle, která i konečně přinesla branky. V 58.minutě prolomil bezbrankový výsledek Faycal Fajr, poté co domácí obrana nedokázala odvrátit rohový kop a Fajrova volej k tyči byla naprosto famózní. Jenomže hosté se z vedení dlouho neradovali. Luna poslal po perfektní průnikové přihrávce pas před branku na Josého Moralese, který bez problému trefil odkrytou branku.

Bohužel utkání pak opět sklouzlo k podprůměru a ani jeden z týmů si další gólovku nevypracoval. Levante si tedy rozdělilo body s Getafe za remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele