20. kolo
19.01.2018 21:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Getafe CF - Athletic Bilbao 2:2

Po nudném úvodu se individuální akcí prezentoval Iñaki Williams. Po hrůzostrašné rozehrávce domácího celku vyrazil do samostatného úniku s mírným odporem dvou obránců. Z hranice velkého vápna se pokusil o technickou střelu, ale jen těsně minul levou tyč. Pravděpodobně nejaktivnější muž zápasu se postaral o první branku v 13. minutě.

Williams si počíhal na centrovaný míč, který však nezpracoval a ihned to pravačkou namířil na zadní tyč. Damián Martínez byl z jeho pokusu evidentně překvapený, ale rovněž krátký a hostující Baskové šli do vedení. Getafe odpovědělo vzápětí v 21. minutě, když kopalo pokutový kop. Jorgeho Molinu ve vápně fauloval Iago Herrerín, který vyběhl a podrazil útočícího hráče.

Samotný faulovaný se ujal exekuce v s přehledem proměnil. Hosté mohli jít hned v 29. minutě zpět do vedení. K hlavičce v prostoru penaltového puntíku se dostal jeden z útočících hráčů, ale Martínez reflexivně vyrazil. Do šaten tedy šli páteční soupeři za nerozhodného stavu, ačkoliv se fanoušci nemohli zrovna těšit z atraktivní podívané.

V 47. minutě se dopustil faulu nový muž na hřišti Francisco Molinero a kopala se druhá penalta v tomto utkání. Tu si vzal na starosti Raúl García a rovněž on proměnil. Jen o pár minutek později fauloval na druhé straně Herrerín a kopal se další, již třetí pokutový kop v pořadí. Molina tentokrát neuspěl, snažil se poslat míč doprava nahoru, ale gólman vystihl jeho záměr.

Getafe však stejně vyrovnalo v 74. minutě. Francisco Portillo zachytil nakopnutý míč do vápna, který hlavičkou sklepl na Ángela Rodrígueze. Ten si poradil s hostujícím brankářem, který se snažil zasáhnout vyběhnutím. Neuspěl. Stejně tak jako v první, tak i ve druhé polovině padly dvě branky. Oba dva týmy se tedy musely smířit s dělbou bodů.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele