35. kolo
28.04.2018 13:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - UD Las Palmas 1:1

Fotbalisté Espanyolu si na definitivní záchranu ještě musí počkat. Katalánci totiž předposlední Las Palmas obrali jen o bod. Již jistý sestupující se dostal v prvním poločase do vedení zásluhou proměněné penalty Calleriho, ale konečné slovo měl Gerard Moreno.

Navzdory remíze 1:1 málokdo pochybuje, že by Espanyol ještě sestoupil. Domácí celek je takřka jistě zachráněn, jen si musí počkat na definitivní potvrzení, které ještě může přijít v tomto kole. Záviset bude na zápasu La Coruni s Barcelonou.

Úvod utkání nepřinesl nic zásadního. Oba celky poměrně často chybovaly a žádný z nich neměl převahu. Snad jen více smůly měl Espanyol, jehož hráč David López zabránil centru rukou a protože, to bylo v šestnáctce, nařídil sudí pokutový kop. To už se psala 29. minuta a Jonathan Calleri nekompromisně zajistil Kanárkům vedení! Espanyol po inkasované brance zvýšil aktivitu a najednou ho bylo plné hřiště, ovšem Las Palmas poločasový výsledek udržel. ¨

Dalo se očekávat, že domácí na soupeře po změně stran vlétnou. V 56.minutě měl Espanyol obrovskou šanci na vyrovnání, jenomže Gerard Moreno orazítkoval hlavou spojnici a dorážka skončila v náručí Chichizoly.

Domácí zůstávali nadále u balónu a územní převahu nakonec skutečně zužitkovali čtvrthodinu před koncem zápasu. Dídac Vila odcentroval, Sergio García balón prodloužil a na zadní tyči Gerard Moreno srovnal stav.

A Espanyol chtěl víc a tlačil se dopředu, v 90. minutě přestřelil branku z velmi nadějné pozice Sergio García. Velká šance zůstala nevyužita, takže Espanyol nakonec s Las Palmas pouze remizoval 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele