10. kolo
28.10.2017 13:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Deportivo Alavés - Valencia CF 1:2

Valencia pod taktovkou kouče Marcelina pokračuje ve skvělých výkonech a po výhře na půdě Deportiva Alavés se přiblížila vedoucí Barceloně na rozdíl jediného bodu. Netopýři se ujali vedení už v prvním poločase, ale na branku Zazy odpověděl krátce po změně stran Alexis. Rozhodující gól padl z pokutového kopu, který proměnil Rodrigo.

Valencia letos ještě neprohrála a ve své sérii pokračuje i v tomto kole. Alavés nezačal vůbec špatně, ale příležitosti, které si jako první vytvořil, nedokázal proměnit. Pedraza se v 11. minutě prosmýkl až k blízkosti golmana Neta, jenomže jeho zakončení z úhlu si cestu do sítě nenašlo. Jen o chvíli později vyzkoušel Netovu pozornost z volného přímého kopu Munir a nebýt dobrého zákroku hostujícího brankáře, Valencia by na Deportivu prohrávala.

Vše ale bylo jinak. Alavés vyrobil ve 34. minutě hrubou chybu v rozehrávce, načež Pereira našel ve vápně Simona Zazu a ten překonal brankáře Pacheca! Netopýři vytěžili z minima maximum a po prvním poločase na Estadio Mendizorroza vedli 1:0.

Domácím se podařilo vyrovnat hned na začátku druhého poločasu, když rohový kop Munira spadl přímo na hlavu Alexise a golman Neto se jen ohlédl. Následně chtěly oba celky strhnout vedení na svojí stranu. Nejprve zblízka hlavičkoval do Pacheca Gayá a na druhé straně protáhl Neta jedovatou střelou aktivní Munir.

O výhře Valencie nakonec rozhodl penaltový okamžik ze 65. minuty. Rodrigo Ely se ve vlastní šestnáctce provinil faulem a Rodrigo nabídnutou šanci bez okolků proměnil. Alavés měl ještě dostatek času, aby s výsledkem něco udělal, ovšem nedařilo se mu dostat soupeře pod tlak. Až během nastavení to ve vápně Valencie občas zahořelo, nicméně hosté už výsledek 2:1 nepustili.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tohle nedopadne dobře-1,61 na dvoječku. Je neskutečné, kolik drzosti má v sobě book .

Reagovat
smazaný uživatel

1,67 .

Reagovat
smazaný uživatel

1,83 .

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia odehrála venku 4 zápasy- neprohrála ani jeden z nich.Ve všech 4 byl na ně vypsán vyžší kurz než je nyní. Nejnižší kurz vypsaný na ně se dá taky očekávat v následujícím kole doma. V jednom z těchto zápasu nás Valencia vyškolí. Který to bude?

Reagovat
Woyta

Akorat si dovolim poznamenat, ze Parejo nemuze nastoupit, a to kvuli automaticky stopce za 5 zlutych karet

Reagovat
smazaný uživatel

Je to velká ztráta? Dík za odpověd.

Reagovat
JakubOcko

Parejo je leader mužstva, ano je to ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík a tip na zápas? Já stále věřím hostum- snaha bookakeru, trošku si nás povodit, vyjde naprázdno.

Reagovat
JakubOcko

Sice už je pozdě ale, Zaza má vybornou formu. Jako fanoušek Valencie jsem rád za každou výhru, ale stejně si furt myslim, že je velké riziko dávát na Valencii vyšší sázky. AMUNT VALENCIA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele