31. kolo
07.04.2018 13:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo Alavés - Getafe CF 2:0

Bitva Alavésu s Getafe zrovna koukatelný fotbal nepřinesla, nicméně důležité vítězství slaví domácí celek. Deportivo vyhrálo díky brankám Laguardii a Munira 2:0. Getafe si nedokázalo připsat ani čestný úspěch v podobě vstřelené branky, přestože mělo k dispozici pokutový kop.

V prvním poločase se fanoušci obou táborů málem unudili k smrti. Jejich miláčci nepředváděli na hrací ploše vůbec nic. Až s koncem poločasu přišla jakási světlá chvilka, když na sebe vzal zodpovědnost Manu García. Jeho táhlá rána si cestu mezi tyče nenašla a Guaita nakonec ani nemusel zasahovat. Po hříchu to bylo z prvního poločasu opravdu vše.

Začátek druhého poločasu byl úplně jiný. Domácímu Deportivu totiž stačily tři minuty, aby se ujalo důležitého vedení. Víctor Laguardia si naběhl na standardní situaci a hlavou překonal hostujícího brankáře. Getafe se marně snažilo dobývat domácí svatyni, veškeré útoky končily vesměs před hranicí šestnáctky a domácí brankář byl stále bez práce.

Alavés si byl moc dobře vědom, že podaří-li se mu vstřelit druhý gól, bude to znamenat tříbodový zisk. Čtvrthodinu před koncem se to skutečně podařilo, na Guidettiho centr si naskočil Munir a Alavés vedl 2:0.

Vrchol zmaru Getafe přišel v 80. minutě, kdy sudí odpískal po faulu Duarteho pokutový kop. Antuňes situaci vůbec nezvládl, netrefil branku a pohřbil veškeré naděje na návrat do utkání. Getafe se sice ještě snažilo, ale obranu Deportiva přelstít nedokázalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele