31. kolo
07.04.2018 16:15 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Celta Vigo - Sevilla FC 4:0

Takovýto zápas si čtvrtfinalista Ligy mistrů nepředstavoval. Zápas na Estadio Balaídos se pro hráče Sevilly změnil v noční můru. Andaluský celek inkasoval od Celty Vigo hned čtyřikrát a utrpěl ošklivý debakl. O destrukci Sevilly se hlavní měrou zasloužil autor hattricku Iago Aspas.

Přitom první poločas nebyl ze strany hostů špatný a kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby Sandro Ramírez využil obrovského zaváhání domácí obrany a v osmé minutě vstřelil úvodní branku. Stoprocentní příležitost ale neproměnil, Álvarez výtečně zasáhl. Následně se na hrací ploše dlouho nic nedělo, až ve 38. minutě Celta zničehonic udeřila. Závar před brankou nedokázala Sevilla zažehnat a po sérii odrazů si vstřelil vlastní gól Guilherme Arana! Nešťastná branka jakoby předznamenala další vývoj utkání. Celta mohla zanedlouho přidat druhou branku, avšak Aspase vynikajícím způsobem vychytal Soria. Zahanbit se nenechal ani Álvarez, který pro změnu lapil Ramírezův tečovaný pokus.

Sevilla toužila po vyrovnání a do druhého poločasu doslova vlétla. Ben Yedder dobře vypálil a zasáhnout opět musel Álvarez. Jenomže domácí mají Iaga Aspase, který v blankytně modrém dresu předvádí spolehlivé výkony. V 57. minutě předvedl pěknou individuální akci a střelou na vzdálenější tyč zvýšil na 2:0.

Hosté byli v těžké pozici a navíc za další tři minuty přišla další rána. Soria hrubě chyboval, špatně odhadl situaci a nabídl Aspasovi branku na zlatém podnose - 3:0 pro Celtu. Sevilla v tu chvíli úplně rezignovala a nabuzený soupeř přidal další branku. V 78. minutě tentokrát na bližší tyč zamířil nepolapitelný Iago Aspas a zkompletoval hattrick.

Diváci na Estadio Balaídos se dožadovali populárního bůra a málem byly jejich prosby vyslyšeny. Radoja ale svým přízemním pokusem neuspěl, dobře zasáhl Soria. Celestes další branku nepřidali, Sevillu rozstříleli 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele