5. kolo
21.09.2017 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Celta Vigo - Getafe CF 1:1

Pro Celtu Vigo to není dobrý výsledek. Celestes přišli o výhru až pět minut před koncem, kdy se prosadil Rodríguez. V prvním poločase byli domácí výrazně lepším týmem, ve druhém dějství byli zase aktivnější hosté.

Celta měla od počátku více ze hry, ale svojí převahu nedokázala přetavit ve větší příležitost až do 25. minuty. Právě v tento moment vybojoval hlavičkový souboj Mallo a to tím způsobem, že rovnou přihřál na střed vápna nabíhajícímu Maximilianovi Gómezovi, který přízemní střelou překonal brankáře Guaitu. Celta se s jednobrankovým vedením nechtěla spokojit a ve 33. minutě byl blízko druhé brance Iago Aspas a nebýt Guaity, byl by poločasový výsledek pro Madridské ještě více nelichotivý.

Getafe se osmělilo až po změně stran a po centru Fajra orazítkoval tyč Jorge Molina. Jen o několik minut později se hosté rozhodli pro oživení ofenzívy a na hrací plochu se dostal i Ángel Rodríguez. Hosté z Madridu byli čím dál nebezpečnějším týmem, Bergaru odzbrojovala obrana Celestes na poslední chvíli.

S ubývajícím časem se zdálo, že Celta nakonec nebude mít problém jednobrankové vedení udržet, ovšem pět minut před koncem poslal napříč pokutovým územím přihrávku Jiménez a nikdo z domácích jí nezachytil, až na zadní tyč skórující Ángel Rodríguez. Přesně ten Rodríguez, který přišel v 56. minutě na plac.

Pro Celtu to byla studená sprcha, přeci jenom už se viděla se třemi body v kapse. Zbytek zápasu už nic zásadního nepřinesl, takže si oba celky rozdělily body za remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele