16. kolo
21.02.2018 18:45 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

CD Leganés - Real Madrid 1:3

Real Madrid měl ve středu šanci stáhnout náskok na vedoucí Barcelonu. S Leganésem totiž dohrával 16. kolo, které bylo odložené kvůli prosincovému konání Mistrovství světa klubů, kde Los Blancos triumfovali. Svěřenci Zinédina Zidanea před sebou však rozhodně neměli žádného otloukánka LaLigy. Důkazem toho byla hned první šance v 6. minutě. Právě ta se stala rovněž gólovou.

Po rohovém kopu jeden z útočících hráčů prodloužil míč, který se ještě pokusil zakončit jeho spoluhráč. Proti byl však Kiko Casilla, který vytáhl skvělý zákrok. Balon ale vyrazil jen před sebe a obětavým zakončením se prosadil Unai Bustinza. Takový úvod si rozhodně hosté nepřestavovali. O pět minut později bylo nicméně vyrovnáno.

Mateo Kovačić poslal příhrávku na Casemira, který se pohyboval před vápnem. Brazilský záložník trošku krkolomně nahrál patičkou na Lucase Vázqueze, který se rázem ocitl úplně volný a střelou na zadní tyč překonal Ivána Cuéllara. Oba celky na nic nechtěly čekat, jelikož se hrálo ve slušném tempu a bylo jen otázkou času, který z nich se opět prosadí. V 29. minutě se tak stalo.

Madridští doslova vymotali kombinační hrou domácí a ve vápně pohlednou akci zakončil Casemiro, který nedal brankářovi nejmenší šanci. Tato branka dodala hostům určitý klid, se kterým šli později do šaten o poločasové přestávce. Do druhé poloviny vstoupilo Leganés s dvojicí čerstvých hráčů. Domácí se následně uchýlili k vyčkávací hře a čekali, co jejich soupeř vymyslí.

V 64. minutě se mohli strachovat o své hubené vítězství, protože zprava centroval Nabil El Zhar na Claudia Beauvueho, který se mihl okolo Raphaëla Varanea. Dostal se do zakončení, ale skvělý zákrok opět vytáhl Casilla. Následně vyprodaný stadion byl svědky bezradné hry, protože se k další větší šanci domácí nedokázali dostat. Jen minutu před koncem řádné hrací doby byla navíc odpískána penalta.

Tito fauloval v šestnáctce skvěle hrajícího Kovačiće, který upadl. K pokutovému kopu se postavil kapitán Sergio Ramos, který trošku se štěstím překonal Cuéllara, jenž vystihl směr střely. Ta byla dostatečně razantní a skončila až v síti. Bílý balet tedy dokázal v dohrávce vybojovat cenné tři body, i když musel hned od úvodu zápasu dotahovat.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bude pokračovať v gólostroji

Reagovat
boryland

1:1......................

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ronaldo nehra tak 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele