36. kolo
07.05.2018 21:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

CD Leganés - Levante UD 0:3

Levante vyhrálo v souboji dvou zachráněných celků nad Leganésem vysoko 3:0, když všechny branky vsítilo až po změně stran. Hostům rovněž pomohlo vyloučení Zaldúy, který obdržel červenou kartu v 58. minutě.

V samotném zápase už o nic významného nešlo. Oba celky si zajistily záchranu pár kol před koncem soutěže. Diváci tak mohli shlédnout uvolněné utkání, které prvních dvacet minut žádnou krásou nevynikalo. Až rána Amrabata zaváněla gólem, nebýt skvělého zákroku Oiera.

Domácí sahali po vedoucí brance až po změně stran, ovšem po závaru před Olazábalem nedokázal El Zhar procpat balón do sítě. Namísto vstřelené branky stihl Leganés trest. José Luis Morales dostal přihrávku do běhu a nekompromisní ranou pod břevno zajistil Levante vedení. Jen o chvíli později unikal Morales sám na branku a Zaldúa jej zezadu povalil. Následovalo vyloučení Zaldúy a volný přímý kop, který Enis Bardhi poslal za záda Champagne.

Valencijský celek vedl 2:0 a navíc hrál v početní převaze. Čtvrthodinu před koncem pak definitivně zpečetil výhru Coke, který v náběhu pravačkou překonal Oiera. Oslabený Leganés se na nic nezmohl a doma prohrál 0:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele