30. kolo
01.04.2018 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Deportivo La Coruña 1:0

Příliš velký trest pro solidně hrající Deportivo La Coruña, které se muselo po penaltě smířit s nejtěsnější možnou prohrou. Po dvaceti minutách hry se do první velké šance překvapivě dostali hosté. Po velké chybě v rozehrávce pláchl sám na branku Lucas a jeho pokus chytil Jan Oblak. Zachránil svůj tým před inkasovanou brankou.

O pět minut později zakončoval stejný muž, ale tentokrát měl slovinský reprezentant snadnou práci, jelikož míč bezpečně chytil do svých rukavic. Po hodně nudném výkonu ze strany domácích se začaly na hřišti dít věci. Do pokutového území letěl míč, na který si nabíhal Saúl Ñíguez. Po kontaktu s bránícím hráčem upadl a rozhodčí ukázal na penaltový puntík.

S čistým svědomím je třeba dodat, že se ve 33. minutě jednalo o více než spornou penaltu. Pokutový kop s přehledem proměnil Kévin Gameiro, který poslal míč do protipohybu brankáře Deportiva. I když byli hosté jasným outsiderem, tak se hrál velice vyrovnaný zápas, ze kterého měli ze hry více právě hráči galicijského celku.

Druhý poločas si svěřenci Diega Simeone pohlídali. Jako vždy po vstřeleném gólu. Deportivo se k ničemu velkému nedostalo. Ačkoliv jsme sledovali zápas druhého celku s předposledním, tak to tak rozhodně nevypadalo. Typický remízový zápas, musel říct každý, kdo tento duel sledoval přímo na Wanda Metropolitano nebo u televizních obrazovek.

Autor: David Kvapil / marca.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele