14. kolo
02.12.2017 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Real Madrid 0:0

I Real Madrid si může dvakrát za sebou venku připsat bezgólovou remízu, jakkoliv to u jeho zápasů nebývá zvykem. Pro Bílý balet je výsledek 0:0 ze San Mamés další velkou ztrátou. Naopak pro Athletic vítaný zisk, sice nadále zůstává až ve druhé polovině tabulky, ale s dostatečným náskokem na sestupové pozice.

Pro Real to byl důležitý zápas, neboť ten už věděl o zaváhání Barcelony. Svěřenci Zinedina Zidana však ztrátu využít nedokázali a propast mezi oběma rivaly zůstala neměnná.

Začátek zápasu na San Mamés byl poměrně opatrný, nicméně Real s šancemi zas tak dlouho neotálel. V 8. minutě předvedl pohlednou akci Isco a Karim Benzema orazítkoval tyč a tím v tomto zápase symbolicky odstartoval madridské trápení. Na druhé straně mohl trestat Aduriz, ale hlavu z malého vápna poslal jen do připraveného Keylora Navase.

Po půlhodině hry měl Real Madrid další velké šance, ovšem nejprve Kroos z dobré pozice pálil vedle a po něm z ještě lepšího místa neuspěl Cristiano Ronaldo.

Bezgólový stav se neměnil ani ve druhém poločase, i když Ronaldo byl znovu blízko. Jeho další rána ze 72. minuty se dokonce otřela o tyčku. S postupem času se do řad hostů vkrádala křeč a definitivní sbohem třem bodům mohla dát parta Zinedina Zidana dvě minuty před koncem po vyloučení Sergia Ramose. Ten si ve vzdušném souboji počínal nedovoleně a soupeře udeřil loktem, za což nemohlo následovat nic jiného. Real na obranu Athleticu recept nenašel a venku znovu ztratil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo CR7 už dal v lize 2 góly, "nejlepší hráč světa"

Reagovat
kattos

Se podívej kolik má golu v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej kolik dal letos v lize

Reagovat
smazaný uživatel

jj, proti Kypřanům mu to pálí! Borec.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Real dávám na blacklist, už asi podesáté za 2 roky mi projebali prachy, dnes 2000, útok o hovně a pustí Mariana do Lyonu, Ronaldo z formy, Benzema to samé, Bale furt zraněný a stejně je to dřevák a Ramos už mě taky sere, nejradši bych mu dal loket Chce to posílit útok nějakým top útočníkem jako je třeba Lewandovski, Aguero, Alexis Sánchez, Dybala a zpátky M.Díaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalda bych přeřadil do béčka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas dobry komplex z ronalda ze?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele