29. kolo
01.04.2017 13:00 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - SD Eibar 2:3

Villarreal si komplikuje cestu do pohárové Evropy a po překvapivé porážce od Eibaru se rozdíl mezi oběma soupeři ztenčil na rozdíl čtyř bodů. Žluté ponorce sice nadále patří šesté místo, ale musí se čím dál více otáčet za svá záda.

Přitom Villarreal si utkání rozehrál dobře, první poločas ovládl 1:0, když se poměrně brzo trefil Soriano. Jenomže Eibar po změně stran třemi brankami otočil výsledek a Villarreal stihl už jen korigovat na konečných 2:3.

Na El Madrigalu moc dobře věděli, jak nebezpečným týmem Eibar je a dle toho přizpůsobili hru. Aktivnější Žlutá ponorka měla převahu a v 18.minutě se ujala zaslouženého vedení. Gaspar poslal do vápna přesný centr a Roberto Soriano hlavou překonal golmana Rodrigueze. O několik minut později mohli domácí vést už o dva góly, ale střela Roberta Soldada skončila na břevně. Na druhé straně zase předvedl nebezpečný kop León a pokus Inuje zlikvidoval těžkým zákrokem Férnandez. Eibar zůstal v prvním poločase bez gólového vyjádření, ovšem vše si bohatě vynahradil po změně stran.

Hned ve 46.minutě předvedl v pokutovém území domácích Kike hereckou etýdu, kterou bohužel hlavní sudí zbaštil a Eibar měl pokutový kop. Pedro León nabídnutou šancí nepohrdl a začínalo se od znova. Remízový stav ale dlouho nevydržel. V 54.minutě prošel Arbillův centr až ke Kikemu a ten se opět podepsal pod další gól hostů.

Najednou musela dotahovat Žlutá ponorka a ono to nešlo. Bruno Soriano sice z volného přímého kopu protáhl Rodrígueze, jenomže namísto vyrovnání přišel třetí zásah Eibaru. Takaši Inuj vlétl do vápna a propálil Férnandeze potřetí.Villarreal byl v těžké pozici, ale závěr zápasu ještě dokázal zdramatizovat. Obrana Eibaru si počínala hodně nedůrazně, takže k balónu se v bezprostřední blízkosti Rodrígueze dostal Roberto Soriano a svojí druhou brankou v zápase vykřesal naději. Druhá branka domácích ale přišla příliš pozdě a Eibar vedení 3:2 udržel.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele