13. kolo
27.11.2016 12:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Villarreal CF - Deportivo Alavés 0:2

Villarreal poprvé doma padl a překvapivě se o to postaral nováček z Alavésu. Ten favorita zaskočil hned v úvodní čtvrthodině, kdy vstřelil obě branky. Žlutá ponorka se sice po přestávce zlepšila, ale golman Pacheco nic za svá záda nepropustil.

Villarreal v posledních zápasech zrovna neoslňoval, platilo to i o čtvrtečním zápase Evropské ligy a platí to i pro souboj s Deportívem Alavés. Hosté poprvé udeřili už v 8.minutě, kdy nejprve hlavičkoval po perfektním centru z pravé strany do tyče Deyverson a pohotovou dorážkou rozvlnil síť Ibai Gómez. Villarreal byl jako opařený a na jeho branku se řítil další útok. Deyverson opět orazítkoval tyč a tentokrát z dorážky nebyl úspěšný Femenía, skvěle ho vychytal Asenjo. Každopádně lehkovážnost, s jakou Žlutá ponorka vstoupila do utkání stála draho, zvláště když v 17.minutě zvyšoval už na 2:0 Víctor Camaraso. Stoper domácích Musacchio absolutně nezvládl zpracovat balón a Camaraso přizemní střelou překonal Asenja podruhé.

Domácí příznivci svůj tým nepoznávali, Villarreal byl v prvním poločase jasně horším týmem a kdyby prohrával vyšším rozdílem, asi by se nemohl divit. Kouč Fran Escríba měl o přestávce co dělat, aby své svěřence připravil na druhý poločas.

Na hřiště také přišli čerstvé síly, především uzdravený Čeryšev a hra Villarrealu se skutečně zvedla. Pacheco musel vůbec poprvé zasahovat právě po dorážce Čeryševa a o chvíli později si připsal další zásah proti přimáku Alexandra Pata. Villarrealu se ale nedařilo vstřelit kontaktní gól a s přibývajícím časem se čím dál více vkrádala do jeho hry křeč. Depor se pochopitelně už nikam nehnal, svůj dvougólový náskok střežil jako oko v hlavě a nadějný výsledek nakonec skutečně uhájil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele