33. kolo
22.04.2017 16:15 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - CD Leganés 2:1

Villareal potřeboval bezpodmínečně napravit minulý nezdar na půdě Alavése, aby si pojistil svou pátou pozici. V souboji s Leganésem byl jednoznačným favoritem, na tři body se ale nakonec pořádně natrápil. Zachraňující se hosté byli velmi blízko toužebnému bodu, ve druhé minutě nastavení ale strhl výhru na stanu domácích Cédric Bakambu.

Celek z madridského předměstí prohrál už počtvrté v řadě, a pořád vlastně dává naději svým soupeřům, kteří se s ním perou o udržení se v nejvyšší soutěži. S Villarealem na podzim uhrál bezbrankovou remízu, takový stav ale tentokráte vydržel jen do 68. minuty. Pak se trefil Cédric Bakambu, který nato skóroval ještě jednou po gólu Miguela Ángela Guerrera.

Už ve 2. minutě Žlutá ponorka poprvé zahrozila, svou střelou prověřil připravenost gólmana Iaga Herrerína dobře zakončující Sansone. Ve 20. minutě pak ze střední vzdálenosti vyzkoušel své štěstí Trigueros a s jeho tečovaným pokusem měl nakonec Iago Herrerín značné problémy. Ve 37. minutě pak spálil velkou tutovku Sansone, jenž mířil vedle.

V závěru poločasu se naopak ujmout vedení mohl Leganés. K odraženému míči se na hranici pokutového území dostal Siovas, brankář Andrés Fernández si však s touto situací poradil. Branky se nakonec domácí dočkali v 68. minutě. Soldado posunul balón na Bakambua, ten si ho narovnal na pravačku a propálil Iaga Herrerína.

Lega nic nezabalil a hledal cestičku za vyrovnáním. A jeho snaha se nakonec vyplatila. Už v 72. minutě se Andrés Fernández opravdu pořádně zapotil, z halfvoleje to na něj zkoušel Erik Morán, nicméně rukavice domácího strážce brány zasáhly včas. Blížil se konec utkání, když se hostům podařilo odpovědět na trefu Bakambua.

Dlouhý nákop Iaga Herrerína doplachtil až do šestnáctky, tam Bueno prostrčil míč na Guerrera, a ten z vyložené pozice poměrně snadno rozvlnil síť. Jenže rozhodnuto ještě nebylo. V nastavení se Villareal vzepjal ještě k jedné vstřelené brance. Dos Santos poslal jemný oblouček na Bakambua, který hlavou překonal nešťastného Iaga Herrerína.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele