28. kolo
18.03.2017 13:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SD Eibar - Espanyol Barcelona 1:1

Asi spravedlivou remízou skončil souboj dvou celků z horní poloviny tabulky, které se hodlají v poslední čtvrtině sezóny poprat o evropské poháry. Zatímco Eibar, který se ujal vedení po dvaceti minutách díky Kikemu, prodloužil svou sérii bez výhry už na čtyři kola, hosté, kteří srovnali Josém Manuelem Juradem, rozšířili své konto remíz už na číslo deset.

Oba poločasy nám nějaký strhující fotbal plný gólových šancí nepřinesl. Možná že v první pětadvacetiminutovce byl o něco aktivnější basický celek, který nakonec jednu ze svých mála šancí dokázal využít. Pedro León z pravé strany našel svým centrem na bližší tyčce Kikeho, který tvrdou hlavičkou překonal gólmana Diega Lópeze.

Další, kdo se odvážil vypálit na bránu, byl Dani García, ten ovšem Diega Lópeze svým podnikáním ohrozit nemohl. Na druhé straně se zastřeloval Pérez po půlhodině hry, nicméně ani on nemířil přesně. Domácí brankář Yoel vlastně nemusel zasahovat v tomhle utkání ani jednou, a to i proto, že si v 50. minutě úspěšný zákrok na své konto nepřipsal.

Gerard Moreno poslal zprava dlouhý pas do šestnáctky, kde se ocitl nehlídaný José Jurado, a ačkoli ten musel předvést poměrně těžké zakončení z běhu, usměrnil míč z halfvoleje nádherně ke vzdálenější tyčce. Eibar byl o něco aktivnější, co se následné hry směrem dopředu týče, tři body ovšem na svou stranu nestrhl.

Minutu po inkasovaném gólu mohl soupeři oplácet Kike, dvakrát ho ovšem vychytal Diego López. V 59. minutě se snažil skórovat Inui, který je aktuálně ve velmi slušné formě, ale kýžený a chtěný prostor minul. Šest minut před koncem se ve slušné pozici objevil rovněž Bebé, nicméně i on narazil na rukavice Diega Lópeze.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele