23. kolo
19.02.2017 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Villarreal CF 0:1

Real Sociedad měl utkání pod kontrolou, ale zřejmě jakýmsi smířením se s nerozhodným výsledkem ztratil ve čtvrté minutě nastavení koncentraci a Samuel Castillejo rozhodl o vítězství Villarrealu.

První poločas mnoho šancí nepřinesl, hrálo se víceméně opatrně. Real Sociedad však měl velkou převahu co se držení balónu týče. Až 71 % oproti hostujících 29 %, nicméně branku Asenja ohrožovali výhradně po standardních situacích. Po centru z prava hlavičkoval těsně vedle Navas a Carlos Vela o několik minut později z přímáku přestřelil branku. Nic více první poločas nenabídl.

Villarreal se prakticky vůbec nedostal ke slovu, ale hned po změně stran se mohl ujmout vedení. Brankář Rulli neudržel balón v náručí, aby ho následně získal dotírající Bakambu, jenomže útočník Villarrealu obrovskou příležitost prováhal. Celek ze San Sebastiánu se držel svého trendu, držel balón a hrozil jen ze standardních situací. Další přímák Carlose Vely skončil opět těsně nad a Juanmiho hlavička z pozdějšího okamžiku rovněž mezi tři tyče nezamířila.

Žlutá ponorka opět směrem dopředu nevykazovala vůbec nic, ale pakliže se do šance dostala, byla velmi blízko vstřelenému gólu. V 76. minutě Soriano orazítkoval břevno a po závaru před Rullim překopl z malého vápna branku stoper Musacchio. To byla vůbec největší příležitost v celém utkání.

Ve zbytku utkání už vše směřovalo k bezgólové plichtě a snad ani fanoušci v žádný zlomový okamžik nevěřili. Jenomže přišla čtvrtá minuta nastaveného času a obrovský šok pro domácí. Po centru z leva byl ve vápně zcela nepochopitelně nikým neobsazený Samuel Castillejo, jehož volej odstartoval žlutou radost. Bylo jasné, že Real Sociedad na tuto trefu už odpovědět nestihne.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele