25. kolo
28.02.2017 19:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Real Sociedad - SD Eibar 2:2

Celkem čtyři branky, dvě červené karty a spoustu dalších příležitostí. Souboj San Sebastinu s Eibarem toho nabídl mnoho, ovšem vítěze nepoznal.

Že to domácí nebudou mít s Eibarem jednoduché naznačila už 3.minuta, ve které dostal přesný centr na hlavu Peňa, ale naštěstí pro San Sebastian zamířil těsně vedle. Baskové se osmělili ve 14.minutě a rázem z toho byla vedoucí branka. Odriozola odcentroval a Juanmi hlavou rozvlnil síť.

Eibar na nic nečekal a okamžitě vrhl síly do ofenzívy. Leónův pokus ještě Rulli zpacifikoval, ale hned minutu na to stejný hráč odcentroval a Gonzalo Escalante srovnal stav. Remíza 1:1 se zase nelíbila domácím a změnit to mohl v dobré pozici Vela, ovšem to by mu musela sednout střela. První poločas nabídl dvě branky i další zajímavé okamžiky, takže se bylo do druhého dějství na co těšit.

Hned z kraje také přišel jeden ze zásadních momentů celého utkání. Lejeune si v souboji počínal dle sudího nedovoleně a přísnou druhou žlutou kartou hostujícího hráče vyloučil. San Sebastian toho chtěl pochopitelně využít, jenomže Oyarzabal trefil jen brankáře a v 59.minutě se poměr sil na hřišti vyrovnal. Naprosto zbytečně se projevil Juanmi a rovněž on musel po druhé žluté kartě opustit hrací plochu.

A diváci se dál nenudili. V 66.minutě fauloval brankář Rodríguez, což znamenalo pokutový kop pro San Sebastian. Carlos Vela se ujal zodpovědnosti a nezklamal. Baskové vedení 2:1 dlouho drželi a zdálo se, že už jim neunikne, když zničehonic v nastaveném čase Eibar srovnal. Enrich sklepl dlouhý nákop pro Pedra Leóna a ten zařídil konečnou dělbu bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
RS

Rozhodčí ten zápas zmrvil

Oyarzabal každopádně měl jít dolů v poločase, Juanmi, za ty karty pokuta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele