5. kolo
21.09.2016 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Real poprvé ztratil body, Villarreal na Bérnabeu vydřel remízu 1:1

Real Madrid nakonec historický rekord v počtu výher za sebou nepřekonal. V domácím zápase s Villarrealem totiž Bílý balet uhrál pouze remízu 1:1, o kterou se značnou měrou postaral Sergio Ramos. Kapitán Realu totiž nejprve zapříčinil pokutový kop, který panenkovským obloučkem proměnil Bruno Soriano, a následně také zařídil vyrovnání. Více však domácí proti obětavému Villarrealu nepředvedli a jejich vítězná šňůra se tak zastavila na čísle šestnáct.

V základní sestavě Realu se sice znovu objevilo hvězdné duo Cristiano Ronaldo - Gareth Bale, jenže pro změnu se odpočinku dočkal Luka Modrić, na němž hra vedoucího celku La Ligy do značné míry závisí. Záloha Villarrealu tak dokázala svému favorizovanému sokovi s přehledem vzdorovat a s výjimkou střely Karima Benzemy z devatenácté minuty dohromady Real k ničemu nebezpečnému nepustila. To svěřenci Frana Escriby ohrozili brankáře Casillu ranami Čeryševa či Sansoneho a ještě do přestávky také slavili průlom skóre.

Hostům možná lehce pomohla i krátkodobá absence levého beka Marcela, místo nějž ještě nestihl na trávník dorazit Dani Carvajal. Hlavním viníkem však byl Sergio Ramos, který stejně jako v minulém kole zahrál rukou, ovšem tentokráte již provinění proti pravidlům nedokázal umně zakrýt a musel se smířit s nařízenou penaltou. K jejímu zahrání se postavil hostující kapitán Bruno Soriano, jenž prokázal hodně pevné nervy a krásným obloučkem do středu brány zařídil Villarrealu poločasové vedení.

Po změně stran hodlal Ramos svou chybu co nejdříve odčinit, což se mu povedlo hned záhy. V osmačtyřicáté minutě totiž rohový kop Jamese Rodrígueze přistál právě na hlavě španělského kapitána, který jej s přehledem uklidil do sítě. Real byl v tu chvíli na koni a šance střídala šanci. Ani Benzema, Ronaldo i Bale své možnosti nedokázali proměnit a v závěru na brankáři Asenjovi ztroskotal i střídající Álvaro Morata, jenž povedenou hlavičkou přinutil hostujícího gólmana ke skvostnému zákroku. Utkání tak skončilo lehce překvapivou dělbou bodů za remízu 1:1.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
valloire

4-3

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok bby mohli tu ligu už urvať. Tip 3:0 2 Cr7, Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Mořská vosa

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 2

Reagovat
smazaný uživatel

sorry 3:1

Reagovat
Ragnar Lothbrok

4 - 0

Reagovat
smazaný uživatel

TIP 3:1 , přání je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

6:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body pro hosty.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
boryland

1:2...........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele