22. kolo
11.02.2017 13:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Valencia CF 0:0

Ne že by si oba celky v tomhle souboji nevytvářely gólové šance, ba naopak, v koncovce ovšem úspěšné nakonec nebyly, a tak se po bezbrankové remíze musely spokojit pouze se ziskem jednoho bodu. V podstatě tak tabulku jejich výsledek výrazně nepozměnil, Betis i Valencia pořád zůstávají v poslední třetině pořadí celého pelotonu.

Nejlepší šutér sevillského celku Castro se neprosadil už čtyři kola v řadě a jeho střelecké trápení vlastně podtrhla už sedmá minuta. Levačkou napřáhl zpoza vápna a smolně pro něj jeho pokus orazítkoval pouze spojnici tyčky a břevna. V 19. minutě mířil do prázdné branky Alegría, nicméně míč na brankové čáře vykopl obránce José Luis Gayá.

I nadále byl Betis lepším a aktivnějším celkem a především na Castrovi bylo vidět, že chce za každou cenu po měsíčním gólovém celibátu konečně rozvlnit síť. Ve 23. minutě se sám parádně uvolnil ve středu pole, levačkou tlačil svou střelu ke vzdálenější tyčce, avšak o kousek kýžený a chtěný prostor minul.

Až ve 26. minutě se poprvé výrazněji osmělili Los Che. Munir El Haddadi nasměroval balón pouze do rukavic brankáře Antonia Adána, který ho vyrazil pouze do nebezpečného prostoru před sebou. K dorážce se tak propracoval Martín Montoya, jenž trefil ruku blokujícího Germána Pezzelly, penalta se možná mohla pískat, ale na bílý puntík ukázáno nebylo.

V závěru půle mohl Valencii poslat do vedení José Luis Gayá, ovšem s jeho slušným pokusem si Antonio Adán poradit dokázal. Těsně po přestávce hned dvakrát zahrozil domácí Petros. Nejprve z dobré pozice pouze minul a pak se po jeho střele znovu zatřásla branková konstrukce hostující branky. Už podruhé během tohoto utkání.

Do závěrečného hvizdu sudího Daniela Trujilly se do toho oba celky ještě dvakrát velmi slušně obuly. V 72. minutě se po standardce do blízkosti gólmana Diega Alvese dostal stále hladový Castro, z malého vápna ho však reflexivně vychytal jeho soupeř. A pět minut před koncem Joao Cancelo nevyzrál na druhé straně na pozorného Antonia Adána.

Autor: Patrik Sandev / marca.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele