26. kolo
03.03.2017 20:45 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Real Betis - Real Sociedad 2:3

Baskický San Sebastian pokračuje v dobrých výkonech a po výhře nad Betisem se minimálně do zápasu Atlétika posouvá na čtvrté místo. Domácí pokaždé v zápase vedli a zatímco na první dva góly Betis odpověděl, na třetí zásah už zareagovat nedokázal.

San Sebastian prolomil bezbrankové skóre už v 10.minutě, kdy využil vůbec svojí první gólovou příležitost v utkání. Výborný lob za obranu od Asiera si ramenem zpracoval Jon Bautista a přesnou ranou překonal Adána. Domácí na nic nečekali a s odpovědí přispěchali za pouhých šest minut. Ceballos poslal do vápna nadýchaný centr a Mandi akrobatickým kopem srovnal na 1:1. Diváci mohli být u vytržení, dva krásné okamžiky během prvních patnácti minut, a navíc přicházely další šance. Sanabria byl ve 24.minutě ve stoprocentní příležitosti, Rulli vyrazil balón přesně na jeho kopačky, ale hráč domácích byl sám překvapen, do jaké pozice, že se to vlastně dostal.

Sanabriova zahozená tutovka musela domácí pořádně mrzet, neboť San Sebastian si vzápětí vzal vedení zpátky. Odriozola přesnou přihrávkou nabil Prietovi, který zvoleje překonal Adána. Ten musel následně tasit další těžký zákrok po střele Berchicheho. Na druhé straně pokračoval v zahazování Sanabria, i když na jeho obranu Berchiche skvěle zasáhl, takže k Sanabriovi ani balón nedošel.

Také druhý poločas nabídl spoustu vzrušivých momentů. Sanabria v další porci smůly napálil břevno, ale za další čtyři minuty, přesněji v 65.minutě, zaslouženě srovnal na 2:2. Přesný centr na malé vápno poslal Castro a Sanabria hlavou překonal Rulliho.

Ani tento gól se San Sebastianem nezamával a čtvrthodinu před koncem šli Baskové znovu do vedení. Oyarzabal poslal do šestnáctky centr, stoper domácích na něj nedosáhl a na zadní tyči skóroval Xabi Prieto. Betis se znovu hnal za vyrovnáním, což se mu málem povedlo, nebýt parádního zákroku Rulliho. Domácím ale v závěru docházeli síly a v nastavení mohl definitivně pojistit výsledek Granero, ovšem Adán jeho pokusil vytěsnil nad břevno. San Sebastian vedení udržel a z Andalusie veze všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
netopier

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele